شعار سال: به نقل از روابط عمومی اداره کل، کامران اصغری مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران صبح امروز طی گفتگویی ضمن تبریک هفته تعاون به مردم شریف استان و تعاونگران عزیز اظهار داشت: توانمندی های بخش تعاون علی الخصوص در استان مازندران بر کسی پوشیده نیست و صادرات بالای تعاونی ها و تجلیل از هفت شرکت تعاونی بعنوان تعاونی برتر صادراتی ملی گواه این مهم است.
وی افزود: دولت تدبیر و امید با ایجاد بستر بسیار مناسب پسا برجام موجب گردیده تعاونی های مازندران در این چهار سال بیش از 76 میلیون دلار محصولات تولیدی ، کشاورزی ، صنعتی و... به کشورهای خاورمیانه ، آسیایی ،اروپایی و کشورهای عربی صادرات داشته باشند.
اصغری ادامه داد: در دولت یازدهم با عملکرد مطلوب این اداره کل بهمراه اتاق تعاون شاهد ایجاد آرامش در بخش تعاون بوده ایم و کیفیت را بر کمیت ترجیح داده ایم.
اصغری با تأکید بر ضرورت حمایت همه جانبه از بخش تعاون خاطرنشان کرد: تعاون باید بیش از آنچه هست رشد پیدا کند و تاکید مقام معظم رهبری بر اقتصاد مقاومتی راهی درست برای رفع نابرابری ها می باشد و تعاونی ها راه بی بدیل رفع نابرابری ها هستند.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران تصریح کرد: ظرفیت بالایی برای ایستادن بیشتر بر پای خود داریم و تعاونی ها می توانند چنین بستری را در استان و کشور فراهم کنند.
وی با اشاره به تعاونی های موفق در بخش صادرات در استان بیان داشت: شرکت های تعاونی پرورش ماهیان خاویاری قره برون با بیش از هشت میلیون و 700 هزار دلار، بازرگانی آتیه سازان با بیش از هفت میلیون و 100 هزار دلار، مرزنشیان کناره خزر فریدونکنار با بیش از دو میلیون دلار، درنا پلت با بیش از یک میلیون و 500 هزار دلار، پویا آیش مازند با بیش از هزار و 200 میلیون دلار ، مرزنشینان نشتا با بیش از یک میلیون و 200 هزار دلار و تعاونی مرزنشین ساحل طلایی با بیش از یک میلیون دلار صادرات بعنوان تعاونی های برتر استان مازندران در دومین جشنواره ملی تعاونی های برتر صادراتی تجلیل شدند.
اصغری افزود: محصولات صادراتی از قبیل ماهیان خاویاری و خاویار، تخم مرغ، محصولات کشاورزی، معدنی، صنعتی، خوراک دام و طیور و ماشین آلات مرتبط، کاغذ تست لاینر و کاغذ فلوتینگ و ... از جمله اقلام صادراتی توسط این شرکت های تعاونی به کشورهای هدف صادر گردیده اند.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران در پایان تأکید کرد: همه ما باید برای توسعه استان به تعاون اهمیت بیشتری بدهیم تا بتوانیم برای تحقق اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال تلاش نماییم.
سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایلنا، تاریخ 19 شهریور 96، کد مطلب: 533764: www.ilna.ir