پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۶۸۷۲۲
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۲۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۶
دبیر شورای آموزش علوم پایه پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت با بیان این که عمده آموزش دانشجویان دوره تحصیلات تکمیلی بر پایه پروژه‌های تحقیقاتی است، اظهار کرد: در ماه‌های اخیر به دلیل نوسانات نرخ ارز، تهیه مواد مصرفی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی با مخاطره روبرو شده و امیدواریم این مشکلات به وجود آمده به زودی مرتفع شود.
شعار سال : دبیر شورای آموزش علوم پایه پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت با بیان این که عمده آموزش دانشجویان دوره تحصیلات تکمیلی بر پایه پروژه‌های تحقیقاتی است، اظهار کرد: در ماه‌های اخیر به دلیل نوسانات نرخ ارز، تهیه مواد مصرفی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی با مخاطره روبرو شده و امیدواریم این مشکلات به وجود آمده به زودی مرتفع شود.
دکتر جمشید حاجتی  با اشاره به اینکه نوسانات اخیر ارز، فعالیت‌های پژوهشی دانشجویان تحصیلات تکمیلی را با مشکل روبه رو کرده است، افزود: بخش مهمی از پروژه‌های تحقیقاتی در دانشگاه‌ها توسط دانشجویان دوره تحصیلات تکمیلی انجام می شود که در صورت عدم تامین منابع مالی و مواد مصرفی با کاهش افت جدی کیفیت پژوهش در سالهای آینده روبه‌رو خواهیم شد.
وی بیان اینکه برای تهیه بیشتر مواد مصرفی پروژهای تحقیقاتی به مبادلات با کشورهای خارجی نیاز داریم، گفت: پروژه‌ها براساس نرخ ارز قبلی بسته شده است که بالا رفتن قیمت دلار، میزان بودجه ای در نظر گرفته شده برای خرید مواد مصرفی پژوهش، بی‌ارزش شده است. البته وزیر بهداشت مذاکراتی در خصوص خرید مواد مصرفی با قیمت مناسب تر با بانک مرکزی انجام داده اما هنوز اجرایی نشده و راهکار مشخص دیگری برای حل این معضل اندیشه نشده است.
حاجتی با اشاره به اینکه در سالهای گذشته با تشدید شدن تحریم‌ها شاهد پژوهش‌های بی کیفیت بوده‌ایم، افزود: میزان بودجه باید با توجه به میزان تورم واقعی در نظر گرفته شود تا دانشجویان کارهای پژوهشی را به شکل معقول‌تری انجام دهند.
دبیر شورای آموزش علوم پایه پزشکی وتخصصی وزارت بهداشت با تاکید بر این مطلب که نیازها و انتظارات دانشگاه‌ها در عرصه فعالیت‌های پژوهشی باید توسط دانشجویان تامین شود، اظهارکرد: در حال حاضر دانشجویان دوره تخصص، 9 ترم مجاز به انجام فعالیت‌های پژوهشی در دانشگاه هستند که اگر این زمان توسط  آنها رعایت نشود، برخی از دانشگاه ها بعد از گذشت ۹ ترم کمک هزینه دانشجویان را قطع کرده و از آنها هزینه دریافت می‌کنند البته در برخی موارد دانشگاه ها بعد از گذشت ۱۲ ترم دانشجو را جریمه میکنند. لذا لازم است تعهدات پژوهشی دانشجویان با توجه به شرایط اقتصادی امروز مورد بازنگری قرار گیرد.
وی ادامه داد: برخی از دانشگاه ها از دانشجویان دوره تحصیلات تکمیلی و PHD برای تعهدات پژوهشی بین ۲ تا ۳ مقاله درخواست می‌کنند در حالی که در آیین نامه ارائه یک مقاله ISI توسط دانشجو کفایت می‌کند.
حاجتی در پایان خاطر نشان کرد: اگر برای جلوگیری از آسیب‌های پژوهشی فکری نشود، بیشتر پژوهش ها با کیفیت خیلی پایین‌تر انجام می‌شوند و رتبه بالا در منطقه که طی سال های گذشته کسب کرده ایم را از دست خواهیم داد.

شعارسال، بااندکی اضافات وتلخیص برگرفته از خبرگزاری ایسنا، تاریخ انتشار: 22آبان 1397، کدخبر:97082110333،www.isna.ir
اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۱۷ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۲
0
0
نوسان نرخ ارز باعث اختلال تو همه بخش ها شده به جز بخش رانت خواری
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۴۹ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۲
0
0
م.آ75
اینکه عدم وجود تولیدات داخلی و وابستگی تو عرصه های مختلف باعث وجود این نوع مشکلات شده
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین