شعارسال: شهیندخت مولاوردی در هشتمین نشست منطقهای و کارگاههای آموزش تقویت همکاریهای تخصصی شبکهای سازمانهای مردم نهاد و حوزه زنان و خانواده کشور که به مدت سه روز با حضور 210 نفر از نمایندگان سازمانهای مردم نهاد حوزه زنان و خانواده استانهای تهران، البرز، قزوین، قم و مرکزی در استانداری مرکزی برگزار شد، اظهار داشت: خوشبختانه شرایط بسیار خوبی به منظور تسهیل فعالیت سازمانهای مردم نهاد در این استان ایجاد شده که باید با جدیت بیشتری این روند ادامه داشته باشد.
وی با اشاره به هشتمین نشست منطقهای به عنوان آخرین نشست منطقهای ترویج همکاریهای شبکهای افزود: در این نشستها کل کشور تحت آموزشها و کارگاههای آموزشی قرار گرفتند که در سال جاری به ارزیابی و اثربخشی این نشستها خواهیم پرداخت.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده تصریح کرد: اختتامیه این نشستها پایان راه نیست بلکه فتح بابی است برای قدم نهادن در راههایی که از این به بعد با آگاهی و تأثیرگذاری بیشتری برداشته خواهد شد.
مولاوردی با اشاره به اینکه تلاش ما در این سه سالی که از عمر دولت یازدهم میگذرد بر این بوده که ریل گذاری درستی را در حوزه زنان و خانواده داشته باشیم، ادامه داد: متأسفانه آسیبهای اجتماعی در جامعه روند صعودی را دارد که جامعه را درگیر و نگرانیهای زیادی را ایجاد کرده و در عالیترین سطح نظام در حال پیگیری و رصد است که ما سعی بر این داریم با شناسایی مسائل و مشکلات و بررسی واقع بینانه مسائل زنان و خانواده به رفع مشکلات در این حوزه بپردازیم.
وی خاطرنشان کرد: باید نسبت به یک سری از مسائل و مشکلات که نیازمند به اقدام فوری، جلب توجهات و ایجاد حساسیت در افکار عمومی و بین مسئولان است توجه بیشتری را داشته باشیم و با شناسایی ظرفیتهای موجود و استفاده از این ظرفیتها در زمینه رفع این مشکلات گام برداریم.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: در این زمینه به ترویج همکاریهای شبکهای و تخصصی نیاز داریم و باید مأموریت خود را در این زمینه به اتمام برسانیم، باید توجه داشته باشیم که اوایل راه هستیم و تا رسیدن به شرایط مطلوب و اثر بخش کاملا فاصله زیادی را داریم.
مولاوردی بیان داشت: علت برگزاری این نشستها به صورت منطقهای آن است که همکاریها به صورت شبکهای انجام شود در این حوزه به رغم فعالیتها و تلاشهای موجود که به صورت موازی در حال انجام است و اعتبارات و منابع بسیاری را به خود اختصاص داده به دلیل عدم هماهنگی و نبود همافزایی شاهد اثر بخشی لازم و کافی نیستیم.
وی اظهار کرد: از سوی دیگر تدوین اطلس زنان و خانواده ترسیم نقشه آسیبهای اجتماعی این حوزه است که گویای آسیبهای مشترک در استانهای همجوار و وجود مشکلات و مسائل در تمامی شهرها است که سبب شده این نشستها به صورت منطقهای برگزار شود.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه طراحی این نشستها در سه سطح همکاری شبکهای بین دولت با دولت، دولت با سمنها و سمنها با سمنها در دستور کار است، افزود: در این نشستها چرایی و چگونگی تشکیل شبکه نتورک آموزش داده میشود و ارزش افزوده و مزایای شبکهسازی و همکاریهای شبکهای مورد بحث و بررسی قرار میگیرد، همچنین در این کارگاهها عوامل مربوط به سرمایه اجتماعی و پایداری در تاسیس شبکهها نیز مورد توجه است.
مولاوردی تصریح کرد: از شبکههای ایجاد شده در استانها انتظار داریم با تهیه بانک اطلاعاتی از توان افزایی و آموزش، ارتقای ظرفیتهای محلی موجود و ایجاد ظرفیتهای محلی جدید در نهادهای محلی برای کمک به سازمانهای مردمی زنان فعالیتهای ترویجی و انجام پروژههای محرک استفاده کنند.
وی با اشاره به اینکه یکی از بزرگترین چالشها در هر شبکه عدم موفقیت در تقویت و به کارگیری ظرفیتهای اجتماعی و مدیریتی موجود است، ادامه داد: عدم موفقیت در ظرفیتسازی تشکلهای مردمی به منظور جذب ظرفیتهای محلی در اجرای طرحها و برنامهها باید برطرف شود که رفع این مشکل نیاز به تدوین یک برنامه استراتژیک برای فعالیتهای هدفمند و شفاف دارد.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده خاطرنشان کرد: برنامهریزی با مردم و برای مردم باید مورد توجه قرار گیرد که با این اقدام به یکی از شاخصههای حکمرانی خوب نزدیک خواهیم شد.
مولاوردی بیان کرد: یکی از مختصات زمان آغاز دولت یازدهم افت و تنزل شدید سرمایه اجتماعی به ویژه در حوزه زنان و خانواده بود که معاون امور زنان و خانواده به منظور ارتقای سرمایه اجتماعی فرو پاشیده و بازگرداندن اعتماد و حفظ امید در بین مردم که در انتخابات 92 جوانه زده بود و همچنین تقویت رو به ترمیم این بخش از جامعه و حاکمیت افزایش اعتماد در سه سطح را در سال گذشته در دستور کار خود قرار داده است.
وی اظهار داشت: افزایش اعتماد به نفس زنان، افزایش اعتماد زنان به دولت و حاکمیت و افزایش اعتماد جامعه و حاکمیت به زنان که نتیجه این افزایش اعتمادها در انتخابات اخیر مجلس قابل مشاهده بود از دستاوردهای سال گذشته دولت یازدهم در این حوزه است.
در پایان استاندار مرکزی به سمت رئیس شورای ایثار و شهادت استان مرکزی منصوب و از تمبر اداره پست مربوط به نشست کارگاههای تخصصی در 25 اردیبهشت ماه 95 رونمایی شد.
بازدید از مرکز ناباروری رویان اراک، بازدید از کارگاه کارآفرینی زنان و شرکت شایان برق شهرک صنعتی خیرآباد اراک از دیگر برنامههای سفر معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده به اراک است.
با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری فارس، تاریخ انتشار: 25اردیبهشت1395، کدخبر: 13950225000875: www.farsnews.com