به آب انداختن این ناوشکن به معنای چالش جدیدی برای ناوگان آمریکا در منطقه است که از آخرین دستاوردهای فناوری بهره می برد. در ماه اکتبر ارتش ایران اعلام کرد برد موشک های بالیستیک زمین به دریای خود را تا ۷۰۰ کیلومتر ترقی داده است و قادر است هر گونه کشتی و شناوری را هدف قرار دهد.
در حالی که تنش ها میان نیروی دریایی ایران و ناوگان آمریکا کاهش چشمگیر داشته است، پیشرفت های اخیر ایران خطری جدی برای نیروی دریایی آمریکا در خلیج فارس به حساب می آید.
فرمانده ستاد مرکزی نیروی دریایی آمریکا، جاشوا فری در بیانیه ای اعلام کرده است که "ما تعهد خود به تامین و ترویج ثبات و امنیت در این منطقه را حفظ می کنیم و با متحدانمان برای اطمینان از آزادی حرکت و تجارت در آبهای آزاد همکاری می کنیم. ما از همه حاضران در منطقه می خواهیم که از عرف، معیار و قوانین بین المللی پیروی کنند".
حتی اگر ناوشکن سهند تبدیل به محرک اصلی تنش میان ایران و آمریکا نشود، نمایش موفقیت آمیز توانایی رادارگریزی آن، چالشی برای ناوگان آمریکا خواهد بود. به هر حال طبق گزارش ها، ناو رادارگریز یو اس اس زوموالت آمریکا که در منطقه حضور دارد، در میان این کلاس از ناوها، دارای کمترین قابلیت رادارگریزی محسوب می شود.
شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از پایگاه خبری تحلیلی رویداد24 ، تاریخ انتشار: ۱۵ آذر 1397 ، کدخبر: 157413 ، www.rouydad24.ir