پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۷۳۹۹۹
تاریخ انتشار : ۱۵ آذر ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۴
رئيس اورژانس تهران گفت: شهروندان در روزهای آلوده از انجام فعالیت های فیزیکی و ورزشی(پياده روي)در هواي آزاد پرهیز نمایند.
شعارسال: پیمان صابریان رئیس اورژانس تهران گفت:در هنگام بروز آلودگی هوا گروه های حساس قبیل سالمندان، کودکان ، مادران باردار و افرادی که دارای بیماری زمینه ای هستند از حضور در مناطق پر تردد و مرکزی شهر که آلودگی هوای بیشتری وجود دارد اجتناب کنند.

صابریان اظهار داشت: شهروندان حتماً از ماسک های مخصوص جهت جلوگیری از استنشاق هوای آلوده استفاده کنند.

رئیس اورژانس تهران گفت: شهروندان در این روزها از انجام فعالیت های فیزیکی و ورزشی(پیاده روی)در هوای آزاد پرهیز نمایند.

صابریان در ادامه گفت: شهروندان مایعات فراوان مخصوصاً شیر بیشتر مصرف کنند.

وی ضمن اشاره به این موضوع که بخش عمده ای از آلاینده های هوا اکسیدان ها هستند و با ورود به بدن، رادیکال های آزاد تولید می نمایند، اظهار داشت: پیشنهاد می شود افراد از مواد غذایی با خاصیت آنتی اکسیدانی استفاده نمایند.

وی گفت: استفاده از انواع میوه ها و سبزی ها به خصوص میوه هاییکه ویتامین A,E,C دارند، می‌تواند بخشی از اثرات سوء آلاینده ها را خنثی نماید.

صابریان افزود: آمبولانس ها و اتوبوس آمبولانس های اورژانس ١١٥ تهران در میدان های پایتخت جهت خدمات رسانی به صورت آماده باش هستند و شهروندان می توانند در صورت بروز هرگونه مشکل به اکیپ های مستقر جهت رفع مشکل مراجعه کنند.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری فارس ، تاریخ انتشار: ۱۵ آذر 1397 ، کدخبر: 13970915000170 ، www.farsnews.com

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین