پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۷۰۳۶
تاریخ انتشار : ۰۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۳
متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف بدنی، مقاومت کمتری در برابر آلودگی هوا دارند، بخور و نخورهای روزهای آلوده از دیدگاه طب سنتی را تشریح کرد.

شعار سال: مهدی برهانی در رابطه با تأثیر آلودگی هوا بر سلامتی بدن و راهکارهای برون رفت از این مشکل از طریق طب سنتی اظهار داشت:‌ از دیدگاه طب سنتی هوا جزء 6 جزء اصلی بوده که جهت حفظ سلامتی حائز اهمیت است و در صورتی که آلوده شود بدن را تحت‌ تأثیر قرار می‌دهد. در تمام آموزه‌های سنتی نیز از در معرض قرار گرفتن هوای آلوده نهی شده است.

وی افزود: برخی از افراد به دلیل ویژگی‌های بدن همچنین عوامل مانند بیماری‌های دیگر بیشتر در معرض آلودگی هوا قرار گرفته و می‌توان گفت افرادی که مواد زائد بدن آنها شامل اخلاط چهارگانه در سودا، صفرا، خون و بلغم بیشتر باشد به همین میزان بیشتر در معرض عوارض ناشی از آلودگی هوا قرار می‌گیرند.

متخصص طب سنتی ایران ادامه داد: افرادی که مزاج آنها به سمت بلغم است امکان ایجاد عفونت در بدن‌شان بیشتر است بنابراین باید راهکارهایی را جهت کاهش این مسئله در بدن پیش‌بینی کرد.

برهانی بیان داشت: تنظیم خواب و بیداری جلوگیری از پرخوری و مصرف فست‌فود و غذاهایی که در بدن سردی ایجاد می‌کند در کاهش تأثیر آلودگی هوا بر بدن مؤثر هستند.

وی گفت: افرادی که سیستم ایمنی بدن‌شان ضعیف باشد مقامت کمتری در برابر آلودگی دارند همچنین کسانی که به صورت مداوم ماهی مصرف کنند و طبع‌شان با این مسئله سازگاری نداشته باشد بیشتر آسیب‌پذیر هستند.

متخصص طب سنتی ایران افزود: پایتخت‌نشینان و سایر مردمانی که در مرکز ایران زندگی می‌کنند نسبت به ساکنان شمال و جنوب کشور طبع‌شان سازگاری کمتری با مصرف ماهی دارد. بنابراین با مصرف مداوم این ماده غذایی احتمال تأثیر آلودگی هوا در بدن‌شان بیشتر می شود.

برهانی تصریح کرد:‌مصرف عدس، کلم، گوشت گوساله، بادمجان، قارچ و ماکارونی و همچنین سالاد الویه در بدن ایجاد سردی کرده و مقاومت افراد را در برابر آلودگی هوا کمتر می‌کند. بنابراین توصیه می‌کنیم جهت جلوگیری از این مسئله روزانه 2 استکان عرق نعنا به همراه یک قاشق مرباخوری عسل مصرف کنند تا علاوه بر افزایش مقاومت بدن از ابتلا به بیماری‌های مختلف همچون سرماخوردگی جلوگیری شود.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاري فارس، تاریخ انتشار6 دی 1394، کد مطلب: 13941005000969: www. farsnews.com


اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین