پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۷۵۸۰۶
تاریخ انتشار : ۲۴ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۴
سخنگوی وزارت امور خارجه تنها راه‌حل نهایی بحران یمن را توقف جنگ و خونریزی دانست.وی توافق حاصله در خصوص شهر و بندر الحدیده را بسیار مهم ارزیابی کرد و افزود: این تفاهم نشان می‌دهد گروه‌های یمنی حاضر در گفتگوها به‌دقت و درستی شرایط اسفبار بار مردم مظلوم این کشور را درک کرده و برای جلوگیری از وخامت بیشتر اوضاع در آن کشور به دلیل تشدید درگیری‌ها در اطراف الحدیده، استمرار وصول کمک‌های انسانی را بر منافع گروهی خود ترجیح داده‌اند.

شعار سال: بهرام قاسمی در واکنش به نتایج مذاکرات طرف‌های اصلی بحران یمن که با نظارت نماینده دبیر کل سازمان ملل متحد در استکهلم انجام پذیرفت، ضمن استقبال از تفاهم‌ها و توافقات صورت گرفته میان طرفین، گام‌های مثبت اعتماد ساز و توافقات اولیه حاصله را برای استمرار گفتگوها امیدوارکننده خواند.

وی توافق حاصله در خصوص شهر و بندر الحدیده را بسیار مهم ارزیابی کرد و افزود: این تفاهم نشان می‌دهد گروه‌های یمنی حاضر در گفتگوها به‌دقت و درستی شرایط اسفبار بار مردم مظلوم این کشور را درک کرده و برای جلوگیری از وخامت بیشتر اوضاع در آن کشور به دلیل تشدید درگیری‌ها در اطراف الحدیده، استمرار وصول کمک‌های انسانی را بر منافع گروهی خود ترجیح داده‌اند.

سخنگوی وزارت امور خارجه ابراز امیدواری کرد: بندر الحدیده و سایر بندرها و فرودگاه‌های یمن ازجمله فرودگاه صنعا هر چه سریع‌تر برای دریافت کمک‌های انسان دوستانه و فعالیت‌های مدنی به‌منظور کاهش رنج و آلام مردم یمن آماده‌سازی شوند.

قاسمی همچنین ادامه داد: امیدواریم تفاهم‌های حاصله در چارچوب و بازه زمانی تعیین‌شده اجرایی و زمینه لازم را به‌منظور دور بعدی گفتگوها در آینده نزدیک برای رسیدن به توافق نهایی فراهم کند.

وی در پایان تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران در چارچوب رویکرد مسئولانه خود در قبال بحران‌های منطقه‌ای، نقش سازنده‌ای در ترتیبات اجرایی گفتگوهای یمنی-یمنی در سوئد ایفا کرده و همچنان در راستای طرح چهار ماده‌ای ارائه‌شده از سوی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، راه‌حل نهایی بحران یمن را توقف جنگ و خونریزی و تداوم گفتگوهای یمنی-یمنی می‌داند.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته خبرگزاری دانشگاه آزاد اسلامی تاریخ انتشار 23 آذر 97، کدخبر: 344093، www.ana.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین