پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۷۸۲۴۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۱
دادستان تهران از بازداشت پیمانکار و مسئول تأسیسات در راستای بررسی ابعاد حادثه تصادف اتوبوس حامل دانشجویان دانشگاه آزاد خبر داد.
شعار سال: دادستان تهران از بازداشت پیمانکار و مسئول تأسیسات در راستای بررسی ابعاد حادثه تصادف اتوبوس حامل دانشجویان دانشگاه آزاد خبر داد.

 عباس جعفری دولت آبادی دادستان تهران در رابطه با بررسی قضایی آخرین وضعیت حادثه تصادف دانشجویان دانشگاه علوم تحقیقات گفت: دو نفر از معاونین بنده پیگیر این موضوع هستند.

وی افزود: بر اساس اعلام بازپرس ، هیات ۷ نفره ای پیگیر این موضوع هستند و ابعاد مختلف را بررسی می کنند.

دولت آبادی از بازداشت چندین نفر در رابطه با این حادثه خبر داد وگفت: پیمانکار و مسئول تاسیسات بازداشت شدندو ۲ نفر از مسولان دانشگاه هم احضار شدند و قرار است تا فردا مراجعه کنند.

دادستان تهران تصریح کرد: قرار است بررسی شود که آیا اتوبوس بیمه بوده و اینکه چه مشکلاتی وجود داشته است. حادثه وقتی تشدید می شود که اتوبوس به مخل تاسیسات آب برخورد می کند.

وی از کشته شدن راننده این حادثه خبر داد و گفت: تا کنون هشت نفر کشته شدند که راننده هم جز آنها است. از بیمارستان ها هم خواستیم که هر کدام از مصدومان که امکان صحبت داشتند در رابطه با حادثه توضیحاتی دهند.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری فارس، تاریخ انتشار: 4 دی 1397، کدخبر: 13971004001347 ، www.farsnews.com
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۰۵ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۰
0
0
پس کی نوبت به مدیران ارشد میرسه
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین