پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۸۰۱۷۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۱
مدیرعامل هفت تپه با چند ده میلیون دلار از کشور گریخت؛ این خبری است که طی روز‌های گذشته منتشر و سپس توسط برخی مقامات تکذیب شد تا وضعیت در این مجموعه بسیار آفتابی و روشن توصیف شود؛ وضعیتی که ماه ها و حتی سالهاست توفانی و تیره و تار است و کارگران این مجتمع کهنسال بر این باورند که یکی از دلایل آن، فراری بودن مدیرعامل است!

شعار سال: پیرو انتشار خبر فرار امید اسدبیگی، مدیرعامل کشت و صنعت هفت تپه، حسینی پویا، دادستان عمومی و انقلاب استان خوزستان این خبر را تکذیب کرد و گفت: نامبرده متواری نیست و در جلسات کارگروه زیر مجموعه شورای تامین که به منظور بررسی و مشکلات هفت تپه تشکیل می‌شود، در دادستانی مرکز استان خوزستان حضور مستمر دارد.

تکذیبی که در ادامه آن به تعامل خوب و قول‌های مساعد مدیرعامل در خصوص حل مشکلات کارگران و پرداخت معوقات آن‌ها و تعمیر و تجهیز کارخانه اشاره شده و وعده پرداخت یک حقوق معوق دیگر در روز‌های آینده داده شده و حتی در پیش بودن جلسه برای حل مشکل دیگر طلبکاران هفت تپه نیز یادآوری شده تا همه چیز خوب و رو به راه به نظر برسد.

حال خوبی که نوید دادن آن در آستانه فصل برداشت نیشکر از مزارع، حکایت از بازگشت این مجتمع به شرایط ثبات دارد. شرایطی که سالهاست از آن فاصله دارد و به باور کارگران و شاغلان این مجموعه، ناشی از خصوصی سازی پراشکال این صنعت و سپردن آن به دست افرادی است که اهلیت این کار را نداشتند.

شرایطی که انتشار خبر فرار مدیرعامل مهر تاییدی بر آن بود، اما تکذیب شد تا پیرو آن همه چیز گل و بلبل توصیف شود. توصیفی که اگر درباره مشکلات هفت تپه اطلاعاتی داشته باشیم و یا اعتراضات پرشمار کارگران این مجموعه و واکنش مسئولان به آن را به یاد آوریم، به نظر عجیب و حتی شائبه انگیز به نظر می‌رسد. آنقدر عجیب که می‌شود پرسید آیا مشکلات این مجموعه آنقدر کوچک بوده که با انتشار خبر فرار مدیرعامل همه آن‌ها در حال رفع و رجوع توصیف می‌شوند؟

صحبت درباره مشکلاتی است که از جمله آنها، بدهی چندین ساله شرکت به کارگران فصلی است. بدهی به نی بر‌هایی که قرار بوده به دستور دولت مردان بیمه هم شوند، اما نه تنها این چنین نشده، بلکه برخی شان از دریافت حقوق و دستمزدشان هم هنوز محرومند. مشکلی که برای بازنشستگان این مجموعه نیز صادق است و دست ایشان را از دریافت برخی معوقاتشان کوتاه کرده است.

به همه این مشکلات، پرداخت نشدن چندین ماه حقوق کارگران این مجتمع بزرگ را هم می‌توان افزود که علاوه بر آن، پرداخت نشدن حق بیمه ایشان و جریمه هنگفتی که این عدم پرداخت برای شرکت به همراه داشته است را می‌توان افزود که ظاهرا رفع نخواهد شد مگر آنکه مسئولان عالی پا پیش بگذارند و برخی تعهدات را عهده دار شده یا به طرق دیگر، در این خصوص قبول مسئولیت و تعهد نمایند.

شرایطی که محقق نخواهد شد الا زمانی که مسئولان هفت تپه با تمام قوا تلاش کنند و مسئولان استانی و کشوری نیز با ایشان همراهی نمایند، نه زمانی که خبر فرار مدیرعامل به گشو می‌رسد. مدیرعاملی که البته از ایران فرار نکرده، اما آن گونه که کارگران این مجموعه می‌گویند، مدتهاست از این مجموعه فراری است. مدیری که چشم کارگران به دیدن وی در این مجموعه خشک شده و به باور برخی، یکی از دلایل ابتلای این مجموعه به انبوه مشکلات، همین فراری بودن وی از مشکلات وسیع هفت تپه و بازخورد‌های متفاوتی است که این مشکلات به دنبال دارند.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته سایت خبری تابناک تاریخ انتشار 14دی 97، کدخبر: 866480، www.tabnak.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۱۹ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۵
0
0
چطور یک مجتمع صنعتی فعال و سود ده رو نابود کردن، واقعا هنر می خواد
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین