پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۸۸۶۸۶
تاریخ انتشار : ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۳:۰۷
رئیس انجمن ندای معلولان با اشاره به اینکه مستمری معلولان بین ۵۰ تا ۳۰۰ هزار تومان است، گفت: دولت باید در این زمینه تجدیدنظر و شرایطی را فراهم کند تا حداقل ۵۰ درصد معشیت زندگی افراد معلول تامین شود.

شعارسال: رئیس انجمن ندای معلولان با اشاره به اینکه مستمری معلولان بین ۵۰ تا ۳۰۰ هزار تومان است، گفت: دولت باید در این زمینه تجدیدنظر و شرایطی را فراهم کند تا حداقل ۵۰ درصد معشیت زندگی افراد معلول تامین شود.

محمود کاری (رئیس انجمن ندای معلولان)  در خصوص مستمری افراد دارای معلولیت گفت: یک میلیون و ۳۰۰ هزار معلول در سایت سازمان بهزیستی ثبت‌نام کرده‌اند، اما در حال‌ حاضر ۳۵۰ هزار نفر مستمری دریافت می‌کنند که مستمری این افراد از ۵۳ هزار تومان تا ۳۰۰ هزار تومان است.

وی اظهار کرد: دولت باید بنابر ماده ۲۷ قانون جامع حمایت از حقوق معلولان که امسال تصویب و ابلاغ شده، شرایطی را فراهم آورد تا حداقل حقوق به افراد دارای معلویت پرداخت شود. با ۵۰ یا ۱۰۰ هزار تومان که این روزها فقط پول خرید گوشت می‌شود، زندگی مردم نمی‌چرخد. مستمری‌های این میزان را نوعی تحقیر به حساب می‌آوریم و دولت باید در این زمینه تجدیدنظر و شرایطی را فراهم کند تا حداقل ۵۰ درصد معشیت زندگی افراد معلول تامین شود.

رئیس انجمن ندای معلولان درخصوص اجرای ماده ۲۷ قانون جامع معلولان بیان کرد: برای معلولان شدید و خیلی شدید که قادر به اشتغال نیستند، در قانون جدید که ۲۰ اسفند ماه ۹۶ تصویب و ۸ اردیبهشت ۹۷ ابلاغ شد، پیش‌بینی شده حداقل حقوق به آنان داده شود، اگر مجلس سازوکارهای تامین اعتبار و بودجه را فراهم کند، احتمالا از سال ۹۸ این قانون وارد چرخه اجرا می‌شود و پیش‌بینی ما این است، مستمری‌ها ۲۰ درصد افزایش یابد.

وی تصریح کرد: اگر این قانون اجرا شود، شرایط بخشی از معلولان که قادر به اشتغال نیستند و منابع درآمدی نیز ندارند، بهتر خواهد شد و هزینه زندگی‌شان تامین می‌شود، ما نیز پیگیر مطالبات وحقوق افراد معلول هستیم و تلاشمان این است، قانون تصویب شده اجرا شود.

کاری گفت: این قانون در زمینه تامین مسکن، اشتغال آموزش و تجهیزات توانبخشی و کمک‌توانبخشی معلولان است. ما نیز این فعالیت‌ها را در دستور کار خود مطابق اهداف داریم و امیدواریم سازمان‌ها نیز همکاری کنند.

رئیس انجمن ندای معلولان گفت: یکی از بخش‌های خیلی مهم و در دستورکار ما، مناسب‌سازی‌ محیط‌های شهری و اماکن عمومی است که در ماده ۲ قانون جامع تاکید شده که شهرداری‌ها و وزارت مسکن و شهرسازی باید مدنظر داشته باشند که معابر و فضای‌عمومی شهرو روستاها مناسب‌سازی شود تا معلولان مانند دیگرافراد بتوانند ازامکانات بهره ببرند.

وی در خصوص مشکل واردات تجهیزات توانبخشی اظهار کرد: این مشکل همچنان وجود دارد، اما دولت، سازمان بهزیستی و هلال‌احمر در حال رایزنی هستند تا بخشی از تجهیزات که در داخل کشور ساخته نمی‌شوند، چه با واردات و چه فراهم کردن از طریق تولیدات داخلی در اختیار معلولان قرار دهند.

کاری همچنین افرود: وزارت صنعت نیز باید تمهیداتی بیاندیشد تا وسایل استاندارد و مطلوب به دست معلولان برسد که اگر این اتفاق رخ ندهد، آنها با مشکلات بسیاری روبه‌روهستند.


شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته ازخبرگزاری ایلنا ، تاریخ انتشار: 23بهمن 1397 ، کدخبر: 725465 www.ilna.ir،

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین