پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۸۹۲۰۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۱
اسعدی سامانی از افزایش نیافتن قیمت بلیت پروازها در ایام عید خبر داد و گفت: مسافران مراقب بلیت‌های جعلی در این ایام باشند.
شعارسال:اسعدی سامانی از افزایش نیافتن قیمت بلیت پروازها در ایام عید خبر داد و گفت: مسافران مراقب بلیت‌های جعلی در این ایام باشند.

مقصود اسعدی‌سامانی دبیر انجمن شرکت‌های ، با بیان اینکه نرخ بلیت پروازها در ایام عید همانند نرخ‌های آذر ماه به فروش می‌رسد، گفت: نرخ‌ پروازها برای تمامی شرکت‌های هواپیمایی در سایت انجمن شرکت‌های هواپیمایی درج شده است.

وی ادامه داد: نرخ کف و سقف بلیت پروازها تعیین شده و مسافران با مراجعه به سایت‌های معتبر از خرید بلیت‌های جعلی یا گران‌قیمت خودداری کنند.

اسعدی‌سامانی با بیان اینکه متأسفانه برخی از سایت‌ها بلیت‌های جعلی صادر می‌کنند، گفت: در تعطیلات هفته گذشته بسیاری از مسافران به دلیل خرید بلیت از سایت‌های نامعتبر دچار مشکل شدند و تمامی مبلغ‌ پرداختی آنها سوخته شد.

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی تأکید کرد: مسافران برای دریافت و خرید بلیت تنها به سایت انجمن شرکت‌های هواپیمایی و یا دفاتر معتبر خدمات مسافری مراجعه کنند.

وی با تأکید بر اینکه به تمامی شرکت‌های هواپیمایی اعلام شده که بلیت‌های خود را به نرخ‌های مناسب و تعیین شده عرضه کنند، گفت: بازرسان شرکت‌های هواپیمایی و سازمان هواپیمایی به طور مستمر بر دفاتر فروش بلیت‌ها نظارت می‌کنند.

اسعدی‌سامانی از راه اندازی بخش اعتبارسنجی بلیت پروازها در سایت‌های معتبر فروش بلیت‌ خبر داد و گفت: مسافران می‌توانند با مراجعه به این بخش از اعتبار بلیت خود مطلع شوند و در صورت خریداری بلیت جعلی سریعا اقدامات لازم را انجام دهند.

وی یادآوری کرد:‌ هر شرکت و ایرلاینی به تناسب کلاس‌هایی که برای پرواز ارائه می‌دهد قیمت بلیت خود را تعیین می‌کند اما سقف قیمت بلیت‌ها در تمامی پروازها مشخص شده است.


شعار سال، با اندکی تلخیص واضافات برگرفته از خبرگزاری باشگاه خبرنگاران جوان، تاریخ انتشار25 بهمن 97، کدخبر: 6831494، www.yjc.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۳۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۶
0
0
انقدر بردید بالا که بالاتر از این فروش نمیره اگرنه کوتاهی نمی کردید
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین