پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۹۳۳۰
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۹
وزیر دادگستری گفت: کانادا برای بازگرداندن خاوری همکاری لازم را نمی‌کند.

شعارسال: حجت‌الاسلام و المسلمین مصطفی پورمحمدی در حاشیه مراسم امضای تفاهمنامه همکاری وزارت دادگستری و وزارت علوم در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که آیا برای بازگرداندن خاوری به کشور اتفاق تازه‌ای افتاده است گفت: خیر، کشور کانادا همکاری لازم را برای بازگرداندن وی با ما ندارد و امیدواریم در آینده اتفاق تازه‌ای رخ دهد.

وی با بیان اینکه ما با حدود 50 کشور توافقنامه در زمینه استرداد مجرمین و محکومین داریم گفت: سال گذشته جزو بهترین سال ‌هایی بود که ما در زمینه انتقال محکومین داشتیم و از ابتدای امسال تاکنون بیش از 60 الی 70 محکوم را منتقل کرده‌ایم.

پورمحمدی درباره‌ توافقنامه ای که با وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری منعقد شد گفت: حقوق شهروندی موضوع مهمی است. نظام، دین و تمدن ما به مساله‌ شهروندان و حقوق آنها تاکید زیادی دارد. در ماه مبارک رمضان هم بهترین تاکیدات دینی به حقوق انسان‌ها شده است که یکی از مراکز مهم در این رابطه وزارت علوم است.

وی افزود: وزارت علوم حدود 5 میلیون جامعه دانشگاهی و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی را تحت پوشش دارد که برای تولید علم، آموزش و ترویج آن در نظر گرفتیم با این وزراتخانه توافق نامه‌ای داشته باشیم.

پورمحمدی یاد‌آور شد: در مراکز اداری، محلات و مساجد و دانشگاهها دفاتری به عنوان مشاوره حقوقی و حمایت حقوقی ایجاد می‌کنیم؛ چرا که این نیاز جدی ماست و قصد داریم حقوق شهروندی را در جامعه ارتقاء دهیم.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری خبرآنلاین، تاریخ انتشار: 19خرداد1395، کدخبر: 544362: www.khabaronline.ir

اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین