شعارسال: کیانوش جهانپور با بیان این مطلب، افزود: برخی دانههای روغنی از جمله ذرت، سویا و کلزای وارداتی، تراریخته هستند و روغن یا هر فرآورده غذایی استحصال شده از آن، مشمول ضوابط برچسب گذاری محصولات تراریخته و تغییر ژنتیکی یافته میشود. البته این ضابطه و این برچسب صرفا احترام به مشتری و فراهم کردن قدرت انتخاب برای مصرفکننده است و هیچ ارتباطی با ایمنی و سلامت آن فرآورده ندارد.
سخنگوی سازمان غذا و دارو ادامه داد: فرآوردهای که با ضوابط سازمان غذا و دارو تولید و عرضه شود، فارغ از تراریخته یا غیر تراریخته ایمن و سالم به شمار میرود و اقدام شرکتها در درج عنوان مربوطه یک نکته مثبت اخلاقی، قانونی و حرفهای است.
وی با تاکید بر اینکه درج عبارت تراریحته هیچ ارتباطی با موضوع تولید اسنکهای حجیم شده بر پایه غلات از ذرت دامی ندارد، بیان کرد: بخشی از مشکلات شرکتهای استفاده کننده از ذرتهای دامی، همین عدم صداقت و عدم رعایت ضوابط فنی و استانداردهای بهداشتی بوده و این دو موضوع را به هم پیوند نزنیم.
روز گذشته تصویری از بسته یک اسنک با عنوان «ذرت اصلاح شده ژنتیکی» در فضای مجازی منتشر شده و اظهار نظرهایی به دنبال داشت.
سایت شعارسال، با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از سایت ایران پزشک، تاریخ انتشار:14اسفند1397 ، کدخبر: 11177 : www.iranmd.com