پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۰۸۷۸۰
تاریخ انتشار : ۰۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۰
مسئول جهاد سازندگی بسیج دانشجویی خراسان رضوی گفت: سیل روز گذشته کلات خسارت چندانی وارد نکرده و نیازی به حضور گروه‌های جهادی نیست؛ با این حال ما شرایط را رصد می‌کنیم.

شعارسال: مسئول جهاد سازندگی بسیج دانشجویی خراسان رضوی گفت: سیل روز گذشته کلات خسارت چندانی وارد نکرده و نیازی به حضور گروه‌های جهادی نیست؛ با این حال ما شرایط را رصد می‌کنیم.

محمود حقدوست، مسئول جهاد سازندگی بسیج دانشجویی خراسان رضوی  در خصوص سیل روز گذشته در کلات گفت: سیل این دفعه نسبت به سیل قبلی خسارت چندانی وارد نکرده و براساس اطلاعاتی که کسب کردیم، به یک روستا خساراتی وارد شده و دو یا سه باب منزل در کلات تخریب شده و چند خانه هم دچار آبگرفتگی شده است.

حقدوست با بیان اینکه سیل این بار از کلات عبور کرده و در مناطق مسکونی مانداب نداشتیم، افزود: گروه‌های جهادی ما برای اعزام به کلات و رسیدگی به وضعیت سیل زدگان آماده هستند.

مسئول جهاد سازندگی بسیج دانشجویی خراسان رضوی گفت: با این حال پس از پیگیری‌های لازم مطلع شدیم که نیازی به حضور گروه‌های جهادی نیست و دوستان محلی در آنجا اقدامات لازم را انجام داده اند.

وی تصریح کرد: وضعیت بارندگی در کلات و دیگر نقاط استان را رصد می‌کنیم و در صورت لزوم گروه‌های جهادی ما آماده اعزام و کمک به مردم هستند.


شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته ازخبرگزاری دانشجو، تاریخ انتشار:28 اردیبهشت 1398 ، کدخبر:765011 ،www.snn.ir

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین