پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۱۱۷۰۲
تاریخ انتشار : ۱۴ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۰
افسردگی خطر نارسایی قلبی را حدود ۴۰ درصدافزایش می‌دهد.تحقیقی که در نروژ انجام شد نشان می‌دهد، درمان افسردگی در مراحل اولیه بسیار مهم است زیرا می‌تواند سبب پیامدهای مرگبار برای قلب شود.

شعارسال: تحقیقی که در نروژ انجام شد نشان می‌دهد، درمان افسردگی در مراحل اولیه بسیار مهم است زیرا می‌تواند سبب پیامدهای مرگبار برای قلب شود.

همه می‌دانیم که ، افسردگی زندگی را دشوار می‌سازد، اما تحقیقات جدید نشان می‌دهند که افسردگی شدید ممکن است حت به کوتاه‌شدن عمر بیمار منجر شود.

تحقیقی که بر ۶۳۰۰ نروژی انجام شد نشان داد که افراد مبتلا به افسردگی، ۴۰ درصد بیشتر از بقیه افراد از نارسایی قلبی رنج می‌برند. این تحقیق اثر طولانی مدت افسردگی و اهمیت درمان به موقع را مورد تاکید قرار می‌دهد.

البته ارتباط بین افسردگی و مشکلات قلبی قبلا هم به خوبی شناخته شده بود، اما تحقیق جدید نشان میدهد که شدت یافتن نشانه‌های افسردگی می‌تواند سبب افت سلامت قلبی شخص شود. به عبارت دیگر هرچه بیشتر افسرده شوید، بیشتر در خطر نارسایی‌های قلبی هستید.

در سال ۱۹۹۵، محققان شروع به جمع‌آوری داده‌ها از گروهی شهروند نروژی کردند که شامل شاخص توده‌ی بدنی، میزان فعالیت بدنی، فشارخون، اعتیاد به سیگار می‌شد. این محققان همچنین، سطح افسردگی را در میان این افراد بر اساس استانداردهای کلینیکی ارزیابی کردند. در طی ۱۱ سال مطالعه، نزدیک به ۱۵۰۰ نفر از این افراد دچار نارسایی قلبی شدند. افراد مبتلا به افسردگی متوسط در مقایسه با افراد عادی و بدون افسردگی، ۵ درصد بیشتر در خطر ابتلا به نارسایی قلبی هستند. کسانی که بین افسردگی میانه و افسردگی حاد قراردارند تا ۴۰ درصد بیشتر در خطر ابتلا به نارسایی‌هایی قلبی هستند.

«گاستاد»، یکی از این محققان، می‌گوید، « افراد افسرده سبک زندگی ناسالم‌تری دارند، بنابراین شاخص‌های سنجش ما بر عواملی همچون چاقی، و اعتیاد به سیگار متمرکز بود که می‌توانست عامل هر دو بیماری افسردگی و نارسایی قلبی باشد

گاستاد می‌افزاید، «افراد افسرده گاهی با غذا، الکل ، سیگار یا مواد مخدر خوددرمانی می‌کنند. همه اینها همراه با کم‌تحرکی ناشی از این عادات، سمی برای قلب است».

«افسردگی همچنین سبب ناتوانی افراد در استفاده‌ی به موقع از داروها، ترک اعتیاد، و اصلاح رژیم غذایی و فعالیت بدنی می‌شود».

«هورمون‌هایی که در اثر استرس در بدن ترشح می‌شوند سبب ورم و پوکی استخوان نیز می‌شوند که این خود، روند بیماری‌های قلبی را سرعت می‌بخشد

این محقق توصیح می‌کند که افراد مبتلا به افسردگی و دیگر بیماری‌های ذهنی باید برای تشخیص و درمان به پزشک مراجعه کنند، زیرا درمان افسردگی با سلامت کلی بدن در ارتباط است.


شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از سایت خبری پارسی طب  ، تاریخ انتشار: - ، کدخبر: -www.fa.parsiteb.com،

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین