پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 28
کد خبر: ۲۲۲۵۸۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۹
دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان با بیان این‌که اخذ مالیات از خانه‌های خالی تاثیری بر کنترل قیمت مسکن ندارد،‌ گفت:‌ عده‌ای از بانک‌ها تسهیلات دریافت کرده اما نتوانسته‌اند اقساط آن را پرداخت کنند، به همین دلیل بانک‌ها خانه‌های این افراد را تملک کرده اند.
شعار سال: دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان با بیان این‌که اخذ مالیات از خانه‌های خالی تاثیری بر کنترل قیمت مسکن ندارد،‌ گفت:‌ عده‌ای از بانک‌ها تسهیلات دریافت کرده اما نتوانسته‌اند اقساط آن را پرداخت کنند، به همین دلیل بانک‌ها خانه‌های این افراد را تملک کرده اند.

فرشید پورحاجت با بیان این‌که بخشی از خانه‌های خالی کشور متعلق به بانک‌هاست، اظهار کرد:‌ این مسئله بیشتر در تهران صادق است، از طرف بخش دیگری از خانه‌های خالی موجود در کشور به این موضوع برمی‌گردد که اشخاصی برای خرید مسکن از بانک‌ها تسهیلات دریافت کرده‌اند، اما نتوانسته‌اند اقساط آنرا بازپرداخت کنند و به همین دلیل نیز بانک‌ها این قبیل خانه‌ها را تملک کرده‌اند.

وی با بیان این‌که گفته می‌شود بانک‌ها در بخش مسکن ساخت و ساز می‌کنند درست است، ادامه داد:‌ قبلا بانک‌ها این کار را می‌کردند و ساختمان‌های زیادی در تهران وجود دارد که آنها را بانک‌ها ساخته‌اند. به‌عنوان مثال در محله سیروس تهران صندوق سرمایه‌گذاری مسکن بانک مسکن ساخت و ساز انجام داده است.

وی با اشاره به این که نمی‌توان ارزیابی درستی از این داشت که چه میزان از این خانه‌های خالی را می‌توان برای سیاست‌های کنترلی دولت به کار گرفت،‌ تاکید کرد:‌ اساسا 5 درصد واحدهای مسکونی در کشورها باید به‌عنوان ذخیره جهت استفاده ابزاری دولت برای کنترل بازار وجود داشته باشد، اما در ایران نتوانسته‌ایم از این ابزار به درستی استفاده کنیم.

دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان با یادآوری این‌که بر اساس آمار نفوس و مسکن سال 95 بالغ بر 1.3 میلیون واحد مسکونی نسبت به خانوار کمبود داشته‌ایم، اظهار کرد:‌ معتقدم اخذ مالیات بر خانه‌های خالی تاثیر آنچنانی در کنترل قیمت‌ها نمی‌گذارد، چراکه گرانی‌های مسکن ریشه در تورم  عمومی کشور دارد. این گرانی‌ها دومینه‌وار آغاز شده و در تمام مناطق حتی مناطق کم‌برخوردار شهری نیز افزایش قیمت به دلیل تورم را شاهد بوده‌ایم.

 پورحاجت پیش‌تر با یادآوری افزایش بیش از 100 درصدی قیمت مسکن طی یکسال و چند ماه گذشته، اظهار کرد: هزینه های تولید مسکن متاثر از مولفه های متعددی است؛ مصالح ساختمانی و دستمزدها روی قیمت تمام شده تاثیر بیشتری دارند. بخش دیگری از هزینه ها مربوط به دستگاه‌های متخلف خدمات رسان از جمله آب، برق، شهرداری، خدمات مهندسی و ... است.

وی با بیان اینکه هزینه ساخت به تنهایی بدون خدمات به طور متوسط به 3.5 میلیون تومان افزایش یافته است، افزود: به عنوان مثال در هر مترمربع ساختمان 5 طبقه 100 کیلوگرم فولاد مصرف می شود. قیمت هر کیلوگرم نیز حدود 5000 تومان است که هزینه بسیار بالایی را به تولیدکننده وارد می کند.

دبیر کانون سراسری انبوه سازان با اشاره به این که حدود 2.5 درصد هزینه‌های تمام شده مسکن مربوط به سیمان است، یادآور شد: بر اساس آخرین برآوردها در اهواز که توسط  دانشگاه شهید چمران انجام داده، متوسط هزینه هر مترمربع واحد مسکونی به حدود 3.9 میلیون تومان افزایش یافته است.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری تسنیم، تاریخ انتشار: 2 مرداد 1398، کدخبر: 2060841 ، www.tasnimnews.com
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Netherlands
۱۷:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
0
0
واقعا نداره ولی اینکه گرفته بشه که الزامی باید باشه
یکی ده تا خونه داره بعدهیچ مالیاتی ام بهش تعلق نمیگیره
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین