پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۲۷۴۵۰
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۱:۱۰

اظهارنظری که یک سخنگو را برکنار کرد

نوزدهم مردادماه بود که برخی رسانه‌ها، از برکناری شهرام شعیبی سخنگوی سازمان غذا و دارو توسط وزیر بهداشت به دلیل اظهارنظری درباره سامانه تی‌تک خبر دادند؛ پیرو انتشار این مطلب، شعیبی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو ضمن تایید آن بیان‌ کرد و مدعی شد: پس از مصاحبه اینجانب در خصوص سامانه تی‌تک، اظهارات بنده با واکنش وزیر بهداشت رو به رو شد و در نهایت از سمت سخنگوی سازمان غذا و دارو برکنار شدم.

شعار سال: سخنگوی سابق سازمان غذا و دارو در ادامه نیز با بیان اینکه در حال‌حاضر سامانه تی‌تک سامانه‌ای فعال و پویایی است و هر سال امکان جدیدی به آن اضافه می‌شود، گفت: اخیراً امکان رصد دارو‌های کمیاب برای کاربران در این سامانه فراهم شده و این در حالیست که از ابتدای استقرار تی‌تک این امکان وجود نداشت.

شعیبی با اشاره به اهداف «سامانه ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت کالا‌های سلامت محور» بیان کرد: تشخیص تخلفات در شبکه توزیع و عرضه دارو و محصولات سلامت‌محور و تایید اصالت آن‌ها از جمله اهداف طراحی این سامانه بوده است. همچنین اخیراً نیز اقداماتی برای تکمیل این سامانه صورت گرفته و توسعه این سامانه در سایر گروه‌های کالایی محصولات سلامت‌محور نیز در دستور کار قرار دارد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا طرح شناسه کالا در گروه کالایی دارو و محصولات سلامت‌محور عقبگرد داشته یا خیر، گفت: در حال‌حاضر اصالت هر محصول سلامت‌محور از طریق برچسب درج شده روی آن به وسیله سامانه تی‌تک قابل استعلام است بنابراین ادعای آنکه محصولات سلامت‌محور در طرح دریافت شناسه کالا عقبگرد داشتند، صحیح نیست.

وی در بخش دیگری از اظهارات خود با بیان اینکه هم‌اکنون میزان تعهدات ارزی ایفا نشده از سوی شرکت‌های دریافت‌کننده ارز دولتی در حوزه غذا و دارو ۱۶ درصد است، مدعی شد: این میزان در مقایسه با سایر گروه‌های کالایی عدد قابل توجهی نیست؛ البته می‌توان «عدم ترخیص کالا از گمرک» و «زمان‌بر شدن واردات کالا به کشور» را به عنوان دلایل عمده تعهدات ارزی ایفا نشده در این حوزه یاد کرد.

سخنگوی سابق سازمان غذا و دارو در پایان در پاسخ به انتقادی مبنی بر اینکه چرا برای استفاده مصرف‌کنندگان نهایی از این سامانه اطلاع‌رسانی مطلوبی صورت نگرفته است، گفت: سازمان غذا و دارو در تلاش است تا از طرق مختلف مانند برگزاری نمایشگاه‌ها، اپلیکیشن سامانه تی‌تک، پرتال این سازمان و همچنین از طریق هماهنگی با ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، مردم را نسبت به شیوه استفاده از تی‌تک آگاه کند.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری دارو و سلامت ، تاریخ انتشار23مرداد 98، کد خبر: 21534، www.phana.ir


خبرهای مرتبط
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین