پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۳۷۰۷
تاریخ انتشار : ۱۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۳
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی بزرگترین چالش نظام را وجود برخی مسئولان بی‌باور به مکتب امام خمینی(ره) دانست.

شعار سال: علیرضا زاکانی نماینده سابق مجلس شورای اسلامی در همایش تخصصی مسئولان و استادیاران سازمان بسیج رسانه کشور در مشهد، با اشاره به این‌که علاوه بر رسانه تمام عرصه‌ها در کشور به انقلابی جدید نیازمندند، اظهار کرد: انقلاب اسلامی بزرگترین نعمتی است که در عصر حاضر از آن برخورداریم و رسالتی بزرگ را از ما می‌طلبد. در مسیر انقلاب وظیفه مردم شناخت ابعاد و کار جدی در میادین آن است. اساس این انقلاب مقدمه‌سازی برای ظهور و تحول جهانی است.

وی افزود: در این 38 سالی که از پیروزی انقلاب اسلامی می‌گذرد همگان برای تشکیل دولت، ‌جامعه و تمدن اسلامی در تلاش بوده‌اند، لازمه رسیدن به تمدن اسلامی شگل‌گیری دولت اسلامی و جامعه الگو است. ضرورت تاریخی که امروز تحقق آن فکر و تدبیر، کادر، سازمان و برنامه، قیام و مجاهدت و امکانات اولیه می‌طلبد.

چهره سیاسی اصولگرایان، تصریح کرد: انقلاب اسلامی الگوی اسلام ناب محمدی(ص) را در پاسخ به نیاز آحاد مردم در روگردانی از استبداد و بیزاری از استکبار و ایجاد زمینه تحول معنوی و مادی جامعه ارائه داد. در انقلاب اول استبدادزدایی و چالش با نظام سلطه صورت گرفت، اما رسالت انقلاب دوم جلوگیری از انحراف انقلاب اول و مواجهه علنی با استکبار، ایستادگی و مقاومت در شعارها و اهداف انقلاب اسلامی و رشد و شکوفایی آن بود.

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی، گفت: در دهه 40 امام خمینی(ره) اسلام ناب را برای رهایی مردم از استبداد داخلی و نظام سلطه عرضه کرد. نیاز ملت در آن زمان مشخص بود و حضرت امام(ره) آن را در نظر گرفت و امکانی را ایجاد کرد که تحول مادی و معنوی در تمام ابعاد در انسانها شکل گیرد.

زاکانی با بیان این‌که تاکنون اولویت نظام اسلامی دفع تهدیدات بوده است، خاطرنشان کرد: متأسفانه ما تاکنون دائماً آفت‌زدایی کرده‌ایم اما مطالبه حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری این بود تا از منظر نیاز انقلاب وارد عرصه شویم و بتوان آرمانها و شعارهای آن را محقق کنیم. تلاش بی‌وقفه عناصر انقلابی و ولایتمدار در دفاع از دستاوردهای انقلاب اسلامی و توسعه و گسترش این دستاوردها فرسودگی فکری در جریان اصولگرا و انفعال میان عناصر موثر را به همراه داشته است.

وی با بیان این‌که عناصر غرب‌گرا تفکر خود را از سوی غرب می‌گیرند، تصریح کرد: باید از ظرفیت بزرگ ایده‌پردازی در بطن جامعه بیشتر استفاده شود، ما نیاز داریم تا این ظرفیتها را سامان دهیم در حالی که در مقابل ما عناصر تجدیدنظر طلب و غرب‌گرا در ساماندهی این ظرفیتها در خود موفق بوده‌اند. تاکنون نظام سلطه برای مواجهه با این انقلاب گامهای بسیاری برداشته است که از جمله آنها می‌توان به مواجهه سخت در قالب جنگ تحمیلی و مواجهه نرم پس از جنگ، ایجاد شکاف در ملت، پایه‌گذاری تقابل مردم با مردم در فتنه، ایجاد جنگ اقتصادی پس از فتنه و نفوذ در دایره اقدامات فعلی اشاره کرد.

وی درباره موانع فراروی انقلاب اسلامی، اظهار کرد: مهمترین چالش انقلاب اسلامی با نظام سرمایه‌داری لیبرال غربی را می‌توان در چارچوب نظری و عقلانیت، نظامات و برنامه‌ها، سبک زندگی و عرصه اجتماعی، علم و ساختهای مختلف قدرت و توانمندیهای منطقه‌ای و جهانی دانست. بزرگترین چالش نظام نیز وجود برخی مسئولان بی‌باور به مکتب امام خمینی (ره)، فاصله‌گیری جامعه از آرمانها، ارزشها و بی‌برنامگی در جبهه انقلاب است.

نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اهمیت رجوع به مکتب امام خمینی(ره) اظهار کرد: مقام معظم رهبری سال گذشته در سالگرد ارتحال امام(ره) خطاب به مردم گفتند که اگر به مکتب امام(ره) رجوع نکنید سیلی خواهید خورد در حالی که امسال در همین مراسم متذکر شدند اگر به مکتب امام(ره) رجوع نشود علاوه بر مردم اسلام نیز سیلی خواهد خورد. این سخنان ضرورت پیروی از این مکتب را نشان می‌دهد.

وی درباره الزامات فراروی انقلاب اسلامی، خاطرنشان کرد: رجوع به مکتب امام(ره)،‌ ساماندهی جبهه انقلاب اسلامی و مجاهدت برای تحقق مرحله سوم تکاملی انقلاب اسلامی یعنی دولت اسلامی، پیشرفت همه‌جانبه کشور و شکل‌گیری جامعه اسلامی، تقویت عمق استراتژیک انقلاب اسلامی و تکثیر الگوی موفق نظام از جمله الزامات فراروی این انقلاب هستند.

وی شناخت دقیق وضعیت و شرایط خطیر کنونی انقلاب اسلامی را مهمترین راهکار برای ایجاد آغاز تحول در کشور دانست و افزود: علاوه بر شناخت دقیق شرایط، هم داستانی خواص ویژه جامعه پیرامون آن و اتفاق نظر در ضرورت تحول و طرح مربوطه از منظر نیازهای تکاملی انقلاب اسلامی و رفع تهدیدات آن برای ایجاد تحول در کشور ضروری هستند، خواص ویژه باید پیش‌روی این تحول باشند.

نماینده سابق مردم تهران در مجلس تصریح کرد: مجاهدت و قیام برای تغییر با شروع از مجموعه‌های مرتبط با هسته مرکزی و متولی تحول در جبهه انقلاب ضروری است. در انتخابات تهران ما بر حسب ظاهر نسبت به یکدیگر متعهد بودیم، یکی از اشکالات جریان اصولگرا در انتخابات مجلس در تهران این بود که این جریان نتوانست پیام تغییر را به مردم منتقل کند. ما نباید از مردم خرده بگیریم، زیرا آنها پرچم تغییر را در جریان مقابل دیدند. جریان اصولگرا باید این تحول را از هسته مرکزی و سیستمهای مرتبط با خود شروع کنند.

وی انقلاب اسلامی را در شرایط فعلی نیازمند مدیریت افکار عمومی و ایجاد تشتت در جبهه رقیب و برنامه‌ریزی دقیق رقابت برای پیروزی بر جناح غربگرا در تمام عرصه‌ها با استفاده از حداکثر امکانات جبهه انقلاب دانست و گفت: این انقلاب 38 سال است که جلو آمده اما می‌تواند گامهای نهایی را با جهش و سرعت بیشتری بردارد.

وی از ضرورت وجود فکر پیشرو در جامعه گفت و افزود: در ماههای اخیر مقام معظم رهبری مکرراً در سخنان خود از اقشار مختلف از جمله دانش‌آموزان،‌ دانشجویان، اساتید، روحانیان، دولت، مجلس و حتی مجلس خبرگان رهبری خواستار اندیشه و رفتار انقلابی شده‌اند. این پیام برای دفاع از وضع موجود نیست بلکه به منظور تحقق اهداف انقلاب است. رهبر انقلاب مختصات این فکر را بیان می‌کند. باید این تفکر دریافت و تبیین شود و جامعه مخاطب را همراه خود کند.

نماینده سابق مردم تهران در مجلس با اشاره به این‌که انقلاب اسلامی نیازمند سازمان‌دهی گسترده اجتماعی است، اظهار کرد: باید آن‌چه را که وجود دارد منسجم، بازشناسی و بازسازی کرد و آن‌چه را که نیست بدست آورد. ما در تمام سطوح در حال مبارزه هستیم، باید نهضت روشنگری داشته باشیم.

وی با تاکید بر این‌که انقلاب اسلامی نیازمند نهضت خدمتگزاری است، تصریح کرد: باید این نهضت خدمتگزار ایجاد و سرمایه‌های اجتماعی جبهه انقلاب افزایش یابند. این نهضت خدمتگزاری یکی از وجوه تغییر است، تمام مجموعه‌ها باید به مجموعه‌های خدمتگزار تبدیل شوند. فاصله ما با نائب امام زمان(عج) فاصله نجومی است. برای رفع موانع پیش روی انقلاب باید اجتماع دو قطبی ایجاد کرد و با عبور از رقابتهای جناحی و باز تعریف و انسجام جبهه انقلاب با هم‌افزایی توانمندیهای موجود این جبهه مخصوصاً در حوزه اجتماعی برای اصلاح جامعه از آن بهره‌مند شد. انقلاب در شرایط خطیر کنونی نیازمند جنبش اجتماعی خاص و نظام مطالبه‌گری جهت فراگیر کردن مطالبه اصلاحات درست انقلابی است. باید با اتکا به ظرفیت‌های اجتماعی از موانع موجود عبور کرد.

وی ایجاد هویت جمعی و نوین را با عبور از الگوهای سیاسی رایج ضروری دانست و گفت: این هویت جمعی باید با عبور از الگوهای سیاسی و گروه و خودمحوری همراه با پیام دقیق برای عبور از موانع و مشکلات کنونی با الهام از مکتب امام راحل(ره) ایجاد شود، همچنین ضرورت کادریابی و کادرسازی در میان نیروهای انقلابی حس می‌شود. باید اولویت اقدامات را شناخت و براساس آن اهم اقدامات از منظر نیاز جامعه را پیگیری کرد.

با اندكي تلخيص و اضافات برگرفته از خبرگزاري تسنیم، تاریخ انتشار: 7 مرداد 1395، کد مطلب: 1143031:www. tasnimnews.com


اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین