پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۴۱۸۱۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۷ آبان ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۶
عبدالواحد موسو‌ی‌لاری، وزیر کشور دوره اصلاحات گفت: تصمیم‌گیری درباره لوایح چهارگانه با کارشناسان وزارت خارجه است. کارشناسان می گویند اگر این لوایح را امضاء کنیم جلوی ضررهای بسیاری را ممکن است، بگیرد. البته منظور به دست آوردن منافع نیست بلکه جلوگیری از ضرر است.
شعار سال:عبدالواحد موسو‌ی‌لاری، وزیر کشور دوره اصلاحات گفت: تصمیم‌گیری درباره لوایح چهارگانه با کارشناسان وزارت خارجه است. کارشناسان می گویند اگر این لوایح را امضاء کنیم جلوی ضررهای بسیاری را ممکن است، بگیرد. البته منظور به دست آوردن منافع نیست بلکه جلوگیری از ضرر است.

عبدالواحد موسو‌ی‌لاری، وزیر کشور دولت اصلاحات درباره تصمیم‌گیری نهایی در خصوص لوایح چهارگانه موسوم به «FATF» گفت: تمامی لوایحی که تحت عنوان معاهدات بین‌المللی مطرح می‌شود یک مسئله دو جانبه است  که بر اساس آن تصمیمات گرفته می‌شود.

وزیر کشور دولت اصلاحات ادامه داد: همان طور که ممکن است یک لایحه یا یک معاهده برای ما منافعی داشته باشد ممکن است محدودیت‌هایی را ایجاد کند؛ مهم این است که کدام مسیر را بر اساس مصالح ملی انتخاب می‌کنیم و امضا کردن آن چه سود و ضرری برایمان دارد.

وی تاکید کرد: مطلق انگاری در اینگونه مسائل مهم‌ترین آسیب را به مسائل ملی ما می‌زند. ما می‌توانیم در یک مسئله‌ای که دو طرف ماجرا هر کدام منافع خودشان را مطرح می‌کنند، وارد شویم آن چیزی که مهم است این که ببنیم سود و ضرر چیست و قاعدتا تصمیم می‌گیریم که امضاء کنیم یا خیر.

موسوی لاری ادامه داد: آن چیزی که مهم است این که ببینیم کدام یکی از دو طرف مصالح و منافع ملی ما را تهدید می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: باید این تلقی را از خودمان دور کنیم که هیچ محدودیتی وجود ندارد، بلکه باید قدمی در جهت منافع و مصالح برداریم که سود داشته باشد.

وزیر کشور دولت اصلاحات یادآور شد: همان قدر که ما به مصالح و منافع خودمان فکر می‌کنیم دیگران هم ممکن است به مصالح خودشان فکر کنند بنابراین باید در این موارد به نظرات کارشناسی تکیه کنیم.

وی با بیان اینکه برخی از موضوعات نیاز به نظر دقیق کارشناسی دارد، گفت:‌ کارشناس اظهارنظر در لوایح چهارگانه وزارت‌خارجه است و تلقی‌شان بر این است که ما اگر این لوایح را امضاء کنیم جلوی ضررهای بسیاری را ممکن است، بگیرد دقت داشته باشید منظور به دست آوردن منافع نیست بلکه جلوگیری از ضرر است.

موسوی لاری تاکید کرد:‌ طبق نظر کارشناسان اگر ما لوایح چهارگانه را امضا نکنیم  فشارهای بیشتری به کشور و مردم وارد می‌شود بنابراین  اگر امضا کنیم می‌توانیم جلوی بسیاری از مضرات را بگیریم.

وی با بیان اینکه معتقدم  باید با نگاه کارشناسی با این مسئله ( امضاء لوایح چهارگانه) مواجه شویم گفت: باید به دور از احساس و شعار و با نگاه به مصالح و منافع ملی درباره آن تصمیم بگیریم و عمل کنیم.

شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری تحلیلی اعتمادآنلاین،تاریخ انتشار:7آبان1398،کد خبر:355633،etemadonline.com
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۲۷ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۷
0
0
بیشتر به نظر میاد با توجه به ماهیت این لوایح کشور باید دهها برابر ضرر بده وامید به دور زدن تحریم ها هم نباشه
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین