پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۶۴۵۸۹
تاریخ انتشار : ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۰
جان ماری بری در کتاب خود درمورد آن عالم گیری که "آنفولانزای بزرگ" نام دارد، می نویسد: "تقریباً در هر خانه ، حداقل یک نفر بیمار بود. مردم از یکدیگر دوری می کردند و اگر مجبور بودند با هم صحبت کنند ، سرشان را دور می کردند و خود را قرنطینه می کردند. اختلال فعالیت شرکت مخابرات باعث افزایش انزوا شد. بیش از 1800 شرکت اپراتور خطوط تلفن تعطیل شدند و در نتیجه شرکت مخابرات فقط تماس های اضطراری را وصل می کرد. "
شعار سال: برای ده‌ها سال، هشدار‌های کارشناسان برای آماده سازی در برابر بیماری عالم گیر خطرناک بدون توجه باقی مانده اند. آلیس ولوویتز، یک دانشجوی پرستاری، یک روز صبح شیفت خود را در بیمارستانی در فیلادلفیا آغاز کرد. او در حین مراقبت از بیماران، بیمار و به سرعت ضعیف شد و در نهایت همان شب از دنیا رفت. این ماجرا در سال ۱۹۱۸ رخ داد. سالی که مردم در سراسر جهان بر اثر اپیدمی آنفولانزای اسپانیایی در حال احتضار و مرگ بودند. ۳۱ بیمارستان فیلادلفیا پر بود و حتی بیمارانی را که حاضر بودند برای بستری شدن مبالغی کلان پرداخت کنند، پذیرش نمی‌کردند. ماموران پلیس با ماسک‌های جراحی برای برداشتن اجساد به خانه‌ها اعزام شدند، اما ۳۳ افسر پلیس طی چند هفته جان باختند.

جان ماری بری در کتاب خود درمورد آن عالم گیری که "آنفولانزای بزرگ" نام دارد، می‌نویسد: "تقریباً در هر خانه، حداقل یک نفر بیمار بود. مردم از یکدیگر دوری می‌کردند و اگر مجبور بودند با هم صحبت کنند، سرشان را دور می‌کردند و خود را قرنطینه می‌کردند. اختلال فعالیت شرکت مخابرات باعث افزایش انزوا شد. بیش از ۱۸۰۰ شرکت اپراتور خطوط تلفن تعطیل شدند و در نتیجه شرکت مخابرات فقط تماس‌های اضطراری را وصل می‌کرد. "

در آن دوران، رویداد‌های ورزشی لغو شد. تئاتر‌ها بسته شدند. دست دادن در آرکانزاس (پرسکات) ممنوع شد، فیلادلفیا با عجله شش سردخانه جدید راه اندازی کرد. خانواده‌ها کاغذ‌های رنگی را روی درب‌های ورودی خانه‌ها می‌بستند تا تعداد درگذشتگان را نشان دهند و به زودی کاغذ‌های رنگی روی درب‌های اکثر خانه‌ها دیده شد.

بیماری آنفلوانزا در سال ۱۹۱۸ باعث کشته شدن حداقل ۵۰ میلیون نفر در سرتاسر جهان شد، از آن زمان تاکنون آنفولانزای ۱۹۱۸ یک معیار مهم برای تشخیص وخامت اوضاع یا عالم گیری یک بیماری بوده است. ده‌ها سال است که کارشناسان بهداشت عمومی خواستار آمادگی برای یک بیماری یا ویروس " عالم گیر بزرگ" دیگر شده اند. اما هرگز آمادگی لازم بوجود نیامده است.

هیچ کس نمی‌داند که آیا ویروس کرونا یک ویروس عالم گیر دیگر خواهد بود یا خیر، زیرا وضعیت شیوع این بیماری هنوز مبهم است. تا زمان انتشار این مقاله، تعداد بسیار کمی در ایالات متحده بر اثر این بیماری جان باخته اند. این در حالی است که سالانه هزاران نفر بر اثر آنفولانزای فصلی جان خود را از دست می‌دهند. اما کارشناسان می‌گویند که ما فقط در صورت آماده بودن می‌توانیم مانع از افزایش مرگ و میر کرونا شویم.

"آیا شاهد تکرار مجدد وقایع سال ۱۹۱۸ هستیم؟ " این سوال را مجله پزشکی نیوانگلند از بیل گیتس پرسید که سال‌ها است خطر ابتلا به بیماری‌های عالم گیر را به صراحت هشدار می‌دهد. او معتقد است این ویروس می‌تواند بیماری عالم گیر قرن باشد. گیتس گفت: "امیدوارم این ویروس چندان بد نباشد، اما باید فرض کنیم که تا زمانی که ما چیز بیشتری نفهمیم شرایط چگونه خواهد بود. "

در حالی که آمار و ارقام مشخص نیست، اما گفته می‌شود کرونا ممکن است ۲ درصد از مبتلایان را از بین ببرد. اگر این آمار صحیح باشد، ممکن است شبیه به مرگ و میر آنفولانزای ۱۹۱۸ باشد (همچنین ممکن است افراد بیشتری نیز بدون علائم مهم آلوده شوند، که این امر باعث می‌شود نرخ مرگ و میر بسیار پایین باشد). شباهت دیگر با ویروس ۱۹۱۸ این است که ایالات متحده و جهان برای یک بیماری عالم گیر آماده نیستند.

دکتر ایروین ردلنر، استاد دانشگاه کلمبیا و مدیر مرکز ملی آمادگی در برابر بیماری‌ها می‌گوید: "ما به طرز حیرت انگیزی آماده نیستیم. " رئیس جمهور ایالات متحده؛ دونالد ترامپ تهدیدات مربوط به کاروان مهاجران را جدی می‌گیرد، درباره خطرات مبهم مربوط به ایران، اغراق می‌کند و میلیارد‌ها دلار از بودجه ارتش را برای ساختن دیوار مرزی خرج کرده است که قاچاقچیان با ۱۰۰ دلار به راحتی آن را دور می‌زنند. اما او درباره تهدیدات بیماری‌های عالم گیر چندان فعال نبوده است: در سال ۲۰۱۸ کاخ سفید موضع شورای امنیت ملی را برای مبارزه با عالم گیری‌ها حذف کرد. استدلال او نیز برای این حذف این بود که از از ۴۹ کشور، تنها ۱۰ کشور چنین هزینه‌ای می‌کنند. کارشناسان در آن زمان هشدار دادند که این کار به طور خطرناکی، ناشی از کوته فکری است.

زمانی که به رهبری خردمندانه و آگاهانه علمی احتیاج داریم، خودمان را در مواجهه با رئیس جمهوری کم اطلاع و در تضاد با دانشمندان می‌یابیم. جالب است بدانید که در جریان بحران ابولا در سال ۲۰۱۴، ترامپ یکی از شدیدترین منتقدان سیاست‌های دولت بود که در واقع موفق به پایان دادن شیوع این بیماری شد.

ایالات متحده به به دلیل نواقص متعدد در سیستم مراقبت‌های بهداشتی، آسیب پذیر است. آمریکا تنها کشور ثروتمند بزرگ بدون بیمه خدمات درمانی جهانی و مرخصی بیماری است و سرانه پزشکان کمتری نسبت به کشور‌های همسایه دارد. داستان واقعی یک مرد فلوریدایی را در نظر بگیرید، که اخیرا از چین بازگشت و خود را بیمار یافت. همانطور که میامی هرالد گزارش کرده است، او معمولا به یک داروخانه می‌رفت و داروی بدون نسخه آنفولانزا خریداری می‌کرد، اما این بار به دلیل هراس از ابتلا به کرونا او این کار را انجام نداد و به دنبال مراقبت پزشک تخصصی بود. وی برای آزمایش به بیمارستان رفت. در پایان، معلوم شد که او مبتلا به کرونا نیست. اما وی ۳، ۲۷۰ دلار قبض بیمارستان را نیز پرداخت کرد. ما باید اطمینان حاصل کنیم که هیچ کس به خاطر هزینه‌ها از درمان فراری نشود.

کنگره باید فوراً سیستمی را تأسیس کنند تا اطمینان حاصل شود که بیماران نیازی به پرداخت هزینه آزمایش و درمان کرونا ندارند. همچنین باید مرخصی بیمار را تضمین کنیم. آیا ما واقعاً می‌خواهیم به رستورانی برویم که یک تهیه کننده مواد غذایی سرفه و عطسه کنان مشغول کار است، چرا که نیاز مالی دارد؟

ویلیام ا. هاسلتین، رئیس اتاق فکر "اکسس هلث اینترنشنال" می‌گوید:" تولید یک واکسن موثر ممکن است حداقل شش تا هشت ماه طول بکشد. چرا که باید بار‌ها آزمایش شود. در عین حال برخی تخمین‌های دیگر طولانی‌تر است و این باید شامل یک سرمایه گذاری فوری فدرال از طریق پروژه BioShield باشد.. ما همچنین برای زنده نگه داشتن افراد، نیاز به تشخیص و درمان بهتر و همچنین امکانات بیشتری داریم. "

دکتر پیتر جی هاتزز، متخصص بهداشت جهانی در دانشگاه بیلور نیز تأکید کرد که نیاز به حمایت از کارکنان بهداشت خط مقدم و جلوگیری از آلوده شدن آن‌ها به شدت محسوس است. وی گفت: "اگر ما در ایالات متحده وضعیتی مشابه ووهان ببینیم (بیش از ۱۰۰۰ مورد ابتلای کارمندان بیمارستان و پنج یا شش مورد فوت) بازی به پایان رسیده است. چرا که کارمندان بخش بهداشت و سلامت اعتماد به نفس خود را از دست می‌دهند و همه چیز از هم پاشیده می‌شود. "

ما همچنین ممکن است در مورد کاهش تجمعات مردمی فکر کنیم که این به معنای افزایش دورکاری، عدم حضور در دفاتر، اتوبوس‌ها و مترو‌ها خواهد بود. همچنین ممکن است به معنای اجتناب از تماشای رویداد‌های ورزشی، حضور در مدرسه، مجالس و حتی عدم مراجعه غیر ضروری به مطب پزشکان مختلف باشد. اکنون به نظر می‌رسد که زمانی مناسب برای توسعه پزشکی از راه دور است.

کارشناسان نمی‌توانند به سؤالاتی که همه ما داریم پاسخ دهند، اما آن‌ها می‌گویند اگر با تکیه بر علم و شواهد و نه با اظهارات رهبران سیاسی جهان (که سعی در گفتگو با هدف کسب امتیاز سیاسی دارند) به کرونا نگاه کنیم مقدمات مبارزه با بیماری را بهتر آماده می‌کنیم. جاشوا لدربرگ چهره سرشناس ژنتیک و برنده جایزه نوبل، یک بار گفت که در مبارزه با بیماری‌های جدید "این عقل ما است که در برابر ژن‌های آن‌ها (بیماری ها) ایستاده است. " اگر می‌خواهیم عقل ما پیروز شود، باید شفاف فکر کنیم، برای بدترین وضعیت آماده شویم و بهتر عمل کنیم.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت خبری انتخاب، تاریخ ۱۵ اسفند ۹۸، کد مطلب: ۵۳۳۱۳۸: www.entekhab.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین