پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
دوشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 19
کد خبر: ۲۶۵۷۱۹
تاریخ انتشار : ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۰:۴۷
ویروس کرونا، جدای از گرفتن جان انسانها، در کشورهای مختلف اقتصاد جهانی از آسیای جنوب شرقی، خاورمیانه تا قلب اروپا و این اواخر آمریکا و استرالیا و آفریقا را درگیر خود کرده است. در این بین راهکارهایی که کشورهای مختلف برای مقابله با خسارات اقتصادی این ویروس بکار می گیرند قابل تامل است.

شعار سال:دو ماه بعد از شیوع ویروس کرونا بیش از ۶۰ کشور درگیر بیماری جدید شده‌اند. در این بین اقتصاد جهانی نیز متحمل خسارتهای سنگینی شده است.

اواخر سال 2019 میلادی ویروس کرونا با بیماری کووید19 در شهر ووهان چین یک بحران بزرگ و غیر قابل انکار با آثاری در سطح جهانی ایجاد کرد. در حال حاضر بین 60 تا 70 کشور جهان و نزدیک به 90 هزار انسان درگیر این ویروس شده‌اند و به نظر می‌رسد یک کمپین جهانی برای مدیریت آثار فردی، اجتماعی و اقتصادی این بیماری جدید شکل گرفته است.

ویروس کرونا، جدای از گرفتن جان انسانها، در کشورهای مختلف اقتصاد جهانی از آسیای جنوب شرقی، خاورمیانه تا قلب اروپا و این اواخر آمریکا و استرالیا و آفریقا را درگیر خود کرده است.

شوک همه گیری این ویروس در وهله اول غول اقتصاد جهانی یعنی چین را به زانو درآورد. در حال حاضر بسیاری کارخانجات در کشور چین به حالت تعطیل یا نیمه تعطیل درآمده‌اند. گردشگری که یک دهم کل اقتصاد چین را تشکیل می‌دهد، با افت سنگین مواجه شده و با تداوم این روند به نظر می‌رسد میلیاردها دلار به اقتصاد چین خسارت وارد شود. برآوردهای اولیه نشان میدهد، تنها در 2 ماهه ابتدایی سال جاری میلادی حدود 185 میلیارد دلار به اقتصاد چین خسارت وارد شده است.

شیوع ویروس کرونا ادامه دارد و نشانه هایی وجود دارد که اقتصاد های برتر دنیا هم به زودی وارد رکود می شوند، چون شیوع این ویروس به ضعف قبلی آنها اضافه شده است.

اقدامات دولت مالزی برای جبران آسیب‌های ویروس کرونا*

معاونت بررسى‌هاى اقتصادى اتاق بازرگانى، صنايع، معادن و كشاورزى تهران

با توجه به نفوذ ویروس کرونا به اقتصاد مالزی و آسیب وارده بر فعالیت‌های اقتصادی، دولت این کشور، ۴.۸ میلیارد دلار کمک مالی را در قالب “*بسته تحریک اقتصادی*”، اختصاص داد.

سه رویکرد اصلی در تدوین بسته کمک دولت به کسب‌وکارهای مالزیایی شامل تسهیل مبادلات پولی، کمک به بخش‌های آسیب‌دیده و تحریک تقاضا در بخش سفر و گردشگری، هستند.

منابع مزبور در پنج مورد زیر مصرف خواهند شد:
۱- حذف مراحل اضافی در ارایه تسهیلات بانکی و تزریق منابع جدید برای تامین سرمایه در گردش صنایع آسیب‌دیده
۲- درنظر گرفتن ۶ ماه مهلت برای پرداخت مالیات کسب‌وکارهای گردشگری
۳- کمک مالی به راهنمایان تورها، رانندگان تاکسی، رانندگان اتوبوس، شاغلان بخش پزشکی و کارکنان اداره مهاجرت
۴- کاهش حداقل سهم بیمه کارفرما
۵- به‌روزرسانی زیرساخت‌ها و انجام تعمیرات

دولت مالزی پیش‌بینی نرخ رشد اقتصادی این کشور برای سال ۲۰۲۰ را از رقم ۴.۸ درصد قبلی به محدوده ۴.۲-۳.۲ درصد کاهش داده است و انتظار دارد کسری مالی بودجه این کشور در این سال از ۳.۲ درصد GDP، رقم پیش‌بینی شده قبلی، به ۳.۴ درصد GDP، افزایش یابد.

همچنین می توانید در فایل های زیر تاثیر کرونا بر اقتصاد ایران و چین را مطالعه نمایید.

اپیدمی کرونا و اقتصاد ایران

اقدامات موثر دولتی در مقابله با اثرات باز دارنده اقتصادی ناشی از اپیدمی کروناویروس مطالعه موردی کشور چین

اثر کرونا بر اقتصاد ایران- محاسبات کشوری.pdf⁩.pdf

منبع ،فضای مجازی

شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری تسنیم،تاریخ انتشار:12اسفند1398،کد خبر:2215220،www.tasnimnews.com

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین