پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۷۳۳۰۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۶
شیوع ویروس کرونا و تغییر سبک زندگی با سپری کردن اکثر اوقات در منازل، نقش تلویزیون را در زندگی افراد پر رنگ‌تر از قبل کرد و در این بین گروه‌های سنی مختلف با سپری کردن ساعاتی از روز در مقابل تلویزیون بخشی از اوقات خود را سپری می‌کنند.چند مجری با سابقه تلویزیون در گفت‌وگویی، عملکرد رسانه ملی در حوزه ساخت برنامه‌های کودک و نوجوان را در روزهای شیوع ویروس کرونا مورد بررسی قرار داده‌اند که در خبر زیر می خوانید.

شعار سال:شیوع ویروس کرونا و تغییر سبک زندگی با سپری کردن اکثر اوقات در منازل، نقش تلویزیون را در زندگی افراد پر رنگ‌تر از قبل کرد و در این بین گروه‌های سنی مختلف با سپری کردن ساعاتی از روز در مقابل تلویزیون بخشی از اوقات خود را سپری می‌کنند. کودکان به عنوان گروهی که بیشتر از دیگر افراد نیاز به سرگرمی و پر شدن اوقات فراغت خود دارند قطعاً بیش از پیش به تلویزیون رجوع می‌کنند.

چند مجری با سابقه تلویزیون در گفت‌وگویی، عملکرد رسانه ملی در حوزه ساخت برنامه‌های کودک و نوجوان را در روزهای شیوع ویروس کرونا مورد بررسی قرار داده‌اند که در ادامه می‌خوانید:

مجید قناد: تلویزیون در حوزه کودک باید به دهه 60 برگردد!

مجید قناد مجری برنامه های کودک و نوجوان با اشاره به وظیفه رسانه ملی برای تدارک دیدن برنامه های کودک در این روزها، گفت: در این شرایطی که مردم در خانه هستند بیشترین آسیب به کودکان وارد می شود. رسانه ملی در روزها وظیفه دارد با برنامه سازی و تدارک سریال هایی ویژه این گروه سنی به نیاز آنها پاسخ دهد تا کودکان و نوجوانان ما مجبور نشوند برای سرگرم شدند به ابزارهای ارتباطی نامناسبی مانند اینستاگرام، تلگرام و... روی بیاورند.

او ادامه داد: مسلما بچه ها به تناسب سن شان نیاز به برنامه های متفاوتی دارند. این شرایط را هم باید در نظر گرفت که خردسالان امروز ما ذهن یک کودک را دارند و دیگر بچه های ما بچه های دهه 60 و 70 نیستند بنابراین باید به تناسب درک و فهم آنها برنامه سازی شود.

قناد تصریح کرد: در دهه 60 که کشور درگیر جنگ بود و مانند امروز مردم نمی تواسنتند با آرامش بیرون بروند، تلویزیون برنامه هایی را ساخت که هنوزهم در اذهان باقی مانده است.

او افزود: ما در حال حاضر حداقل 3 شبکه مخصوص کودک و نوجوان داریم که برنامه های آنها اصلا قابل مقایسه با برنامه های دهه 60 و70 نیست. دردو دهه گذشته برنامه هایی مانند خانه مادربزرگه، علی کوچولو، زی زی گولو و...روی آنتن می رفت که بزرگسالان هم مخاطب آن بودند و امروز هم حداقل شعرهای آنها روی زبان ها می چرخد.

این مجری اظهار داشت: کودکان آینده سازکشور ما هستند و قرار است در آینده در راس امور قرار بگیرند پس باید برنامه ریزان این حوزه با دقت و وسواس بسیاری برای آنها برنامه ریزی کنند تا خوراک فکر و اندیشه آنها فراهم شود و بتوانند خود را پرورش دهند.

آل ایوب: متاسفانه ما کمترین توجه را به بچه ها داریم!/ من نمی‌گویم مدیران تلویزیون مقصر هستند یا برنامه‌سازان!

آزاده آل ایوب مشهور به «خاله سارا» با اشاره به وظیفه رسانه ملی برای تدارک دیدن برنامه های کودک در این روزها، گفت: در این شرایط بحرانی که پیش آمده تلویزیون باید شروع به برنامه سازی کند تا کودکان کمتر آسیب ببینند. این تکلیف بر دوش برنامه سازان حرفه ای یعنی افرادی که در گذشته بچه ها با آنها ارتباط قوی برقرارکردند، است. زیرا بچه ها پیام کسانی را که دوست دارند بیشتر می پذیرند.

او ادامه داد: در این شرایط باید به بچه ها قدرت حل مسئله را آموزش داد که این وظیفه برعهده رسانه ملی است. به خصوص شبکه پویا که به عنوان شبکه کودک شناخته می شود و بچه ها بیشتر پای آن می نشینند.

آل ایوب تصریح کرد: متاسفانه ما کمترین توجه را به بچه‌ها داریم. من نمی‌گویم مدیران تلویزیون مقصر هستند یا برنامه سازان، به طور کلی از هر لحاظ کمترین توجه به کودکان صورت می گیرد. برداشت کلی من از تمام این سالها که در این حوزه کار کردم این است بچه ها نقطه تمرکز ما نیستند.

او افزود: متاسفانه بیش از 40 سال است این اتفاق رخ داده و آنقدر که روی سریال‌ها و فیلم ها سرمایه گذاری می شود به ژانر کودک و نوجوان اهمیت داده نمی شود و ما اکنون سریال های مخصوص کودکان که بتواند با سریال های خارجی رقابت کنند را نداریم. چون هم و غم مسئولین دیگر بچه ها نیستند و تلاشی نمی کنند که بچه ها را به سمت خود جذب کنند.

روستاپور: رسانه ملی از امتحان کرونا سربلند بیرون آمد

سارا روستاپور، مجری برنامه های کودک و نوجوان، با اشاره به وظیفه رسانه ملی برای تدارک دیدن برنامه های کودک در این روزها، گفت: با وجود اینکه هیچ پیش زمینه‌ای درمورد کرونا نداشتیم و یک اتفاق یهویی در کشورمان رخ داد اما باز هم رسانه ملی بسیار تاکنون خوب کار کرده و توانسته در این امتحان سخت سربلند بیرون بیاید.

او ادامه داد: ما برنامه‌های دیگری ضبط کرده بودیم اما با شیوع ویروس کرونا در کشورمان باز هم در این شرایط سخت سرکار رفتیم و برنامه های دیگری متناسب با این موضوع با زمان طولانی تری ضبط کردیم.

روستاپور تصریح کرد: جدا از اینکه تلویزیون تمام سریال‌ها را به موقع به پخش رساند و برنامه‌های متفاوتی تدارک دید، مدرسه‌ها را هم به خانه آورد که این اقدام قابل تحسین است. اما از نقش خانواده ها هم نباید غافل شد. در این شرایط قرنطینه ای خانواده ها باید بیشتر با بچه هایشان وقت بگذارند و انواع سرگرمی ها را با آنها امتحان کنند چراکه جایگاه خانواده از هرچیزی بالاتر است.

این مجری اظهار داشت: تلویزیون در دهه‌های گذشته یک رسانه تک بُعدی بود و همه مجبور بودند به تماشای آن بنشینند اما اکنون باوجود کانال‌های ماهواره‌ای، اینترنت و... انتخاب برای بچه‌ها بسیار زیاد شده و این کار ما را سخت‌تر می‌کند. به نظر من مشکلاتی که الان وجود دارد یکی مسئله بودجه است و دیگری این که افرادی که در گذشته با تلویزیون کار می‌کردند الان نیستند و نبود آنها حس می‌شود. اما با تمام این وجود تلویزیون کارهای خوبی ساخته که قابل تقدیر است اما مقایسه آن با کارهای دهه‌های گذشته کار درستی نیست.

شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری برنا،تاریخ انتشار:11اردیبهشت1399،کد خبر: 995104،www.borna.news

اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Poland
۲۱:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۱
0
0
به نظرم برنامه تلویزیون تنها نبود و نقش شبکه های ماهواره ای رو هم باید دید
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین