شعار سال:ضدعفونی کردن خرما در روزهای شیوع کرونا و با وجود ماه مبارک رمضان از سوالات و ابهامهایی است که در ذهن بسیاری از افراد وجود دارد.خرما همواره یکی از خوراکیهای ثابت سفره افطار بوده است. شستوشوی خرما به چه صورت است تا از ویروس و باکتری پاک شود؟باید توجه داشته باشیم که شستن خرما ضروری است، زیرا این میوه به دلایل مختلف مانند گرد و غبار، فضولات پرندگان و حشرات موذی یا در زمان چیدن و درجهبندی شدن توسط کارگران احتمال دارد به ویروس و باکتری آلوده شده باشد. تا جایی که ممکن است باید از خرید فلهای و سنتی خرما خودداری کنیم اما اگر خرما را به این صورت تهیه کردهایم بهترین کار این است که آن را درون ظرفی بریزیم و پس از شستوشو با آب به مدت ۱۴ روز در جایی قرار دهیم که اگر ویروس کرونا در آن وجود داشت از بین برود و سپس مصرف کنیم.به هیچ عنوان خرما را با مواد الکلی و ضدعفونی کننده نباید شستوشو داد، زیرا این مواد وارد خرما شده و باعث مشکلات بسیاری در هنگام خوردن میشود. همچنین میتوانیم خرمای خشک را درون فر یا مایکروفر قرار دهیم و آن را گرم کنیم البته به شرط آن که خرما نسوزد و با این روش ویروس موجود در خرما از بین میرود، اما خوب است بدانیم خرماهایی که در کارخانه درون بستهبندیهای مقاوم و غیرقابل نفوذ نایلونی وکیوم یا بستهبندی شده مراحل شستوشو و ضدعفونی را طی کرده اند و فقط پس از خرید ظرف خرما را شستوشو دهیم و ضدعفونی کنیم.