پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۸۸۶۷۳
تاریخ انتشار : ۲۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۲
وکیل مدافع محمود احمدی‌نژاد گفت: امیری‌فر مطلبی را عنوان کرده که در خیلی از سایت‌ها انعکاس خبری داشته است که این مطلب از اساس کذب محض است. از او به دادسرا شکایت می‌کنیم.

شعار سال: سیدعادل حیدری، وکیل مدافع محمود احمدی‌نژاد رئیس دولت‌های نهم و دهم اظهارات اخیر عباس امیری‌فر که از افراد نزدیک به او محسوب می‌شود را کذب دانست و گفت: از او به دادسرا شکایت می‌کنیم.

سیدعادل حیدری عصر روز یکشنبه با اعلام این خبر اظهار داشت: امیری‌فر مطلبی را عنوان کرده که در خیلی از سایت‌ها انعکاس خبری داشته است که این مطلب از اساس کذب محض است.

این وکیل دادگستری درباره ادعای امیری‌فر مبنی بر اینکه احمدی‌نژاد در جلسه‌ای در ولنجک اظهاراتی را عنوان کرده، افزود: نه چنین جلسه‌ای بوده و نه بر فرض وجود، امیری‌فر در چنین جلسه‌ای حضور داشته است.

حیدری تاکید کرد: به خاطر نشر اکاذیب، افترا و تهمتی که از سوی این فرد صورت گرفته، قطعاً از او و سایت‌هایی که این خبر را منتشر کردند شکایت می‌کنیم و در تدارک شکایت هستیم.

حجت‌الاسلام امیری‌فر در متنی درباره نقل قولی از احمدی‌نژاد در جلسه‌ای خصوصی مبنی بر اینکه گفته «انقلاب کار انگلیس بود» نوشته است: سلام برادران عزیزم. بنده خودم در این جلسه در ولنجک حضور داشتم و بدتر از موارد فوق را گفتند و به دلیل توهین ایشان آن جلسه را ترک کردم و مقدمه قطع ارتباطم با ایشان شد.

شعار سال،  با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته  از سایت خبری اعتماد آنلاین، تاریخ انتشار 28 تیر    99، کد خبر:   420059، www.etemadonline.com

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین