پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۹۰۲۷۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۵
رئیس سابق فدراسیون جودو گفت: متاسفانه در کلیت، ورزش کشور ما به دنبال سِمت بین‌المللی است، اما کسی حاضر نیست برای این کار ریالی هزینه کند.
شعار سال: در صد و سی و ششمین نشست کمیته بین‌المللی المپیک دو نایب رئیس جدید و همچنین دو عضو هیئت اجرایی انتخاب شدند و پنج نفر دیگر نیز به عضویت کمیته بین المللی المپیک در آمدند و به اصطلاح IOC memeber شدند.

انتشار این خبر در رسانه‌های مختلف داخلی و خارجی در حالی بود که هیچ فرد ایرانی در این نهاد بزرگ ورزشی حضور ندارد و حتی یکی از مسئولان کشورمان هم عضو کمیته بین‌المللی المپیک نیست. این در حالی است که سابقه نشان داده داشتن یک نماینده در IOC می‌تواند در بزنگاه‌ها کمک زیادی به ورزش ایران کند و شأن و جایگاه ورزش کشورمان را بالا ببرد.

محمد درخشان در خصوص اهمیت داشتن کرسی در IOC اظهار داشت: کسب کرسی IOC کار بسیار سختی است و رقابت‌های جهانی برای داشتن کرسی فوق‌العاده نزدیک شده است. در حال حاضر افرادی که به دنبال عضویت در IOC هستند، نیازمند مبارزات عمیقی برای کسب این جایگاه هستند. دیپلماسی ورزش ایران نتوانسته با جهان ارتباط برقرار کند تا ما این موقعیت را به دست بیاوریم.  

وی تصریح کرد: برای عضویت در IOC نیازمند برنامه حداقل ۴، ۵ ساله هستیم و باید روی فرد یا افرادی با وجهه ورزشی، سیاسی، اجتماعی و حتی مالی  برنامه‌ریزی کنیم و با مطرح کردن آن‌ها در جامعه و حمایت نهاد‌های حکومتی و بخش‌های مختلف دولت و حاکمیت سعی کنیم وارد IOC شویم، البته تجربیات چند سال اخیر بسیار تلخ بوده و ما سِمت‌هایی که داشتیم را نیز از دست دادیم.

رئیس سابق فدراسیون جودو خاطر نشان کرد: علی مرادی در وزنه‌برداری پست بین‌المللی خود را از دست داد و وحید مرادی، دبیر کل فدراسیون جهانی شنا نیز پست خود را از دست داد. در فوتبال نیز ظرف ۱۰ سال اخیر سمت‌های زیادی را به دلیل سیاست‌هایی که وجود داشت از دست دادیم و تا زمانی که چرخ بر این مدار بچرخد ما چهار پست باقی مانده را نیز از دست ندهیم، خیلی هنر کرده‌ایم.

درخشان در خصوص اظهارات صالحی امیری در خصوص پیش نیاز‌های کسب کرسی بین‌المللی مبنی بر داشتن کاندیدای در طراز بین‌المللی، ارتباط با هیئت اجرایی IOC و  ارتباطات سیاسی عنوان کرد: در کنار این سه فاکتور موارد نامشهود و نامکشوف دیگری نیز وجود دارد که کمتر به آن‌ها پرداخته می‌شود، اما بسیار در کسب کرسی موثر است. باید ارتباطات‌مان با پشتوانه خیلی قوی از نظر مالی، امکاناتی و ارتباطی همراه باشد. این مسائل در کنار مواردی که صالحی امیری به درستی عنوان کرده است، لازم کسب کرسی در IOC است.

وی اظهار داشت: ما باید در ابتدا شخصیت‌هایی داشته باشیم که آن‌ها را پررنگ و بزرگ کنیم و در ادامه با هیئت اجرایی IOC ارتباط داشته باشیم که این موضوع بسیار ضروری و لازم است. در مرحله سوم نیز تمام دستگاه‌های کشور باید از کاندیدای مدنظر حمایت کنند. همه این‌ها نیز نیازمند این است که بودجه‌ای متناسب به این کار اختصاص بدهیم تا به فرد مدنظر خود کمک کنیم. اگر کاندیدای مدنظر ما قدرت مالی داشته باشد که چه بهتر، اما اگر قدرت مالی نیز نداشت باید از لحاظ مالی او را حمایت کنیم.

رئیس سابق فدراسیون جودو در پایان گفت: در حال حاضر کشور‌ها با رفت و آمد‌های زیاد و دعوت از شخصیت‌ها و کشور‌های مختلف  و برگزاری اجلاس و دید و بازدید‌ها به این موفقیت‌ها دست پیدا می‌کند و همه این‌ها مستلزم هزینه کردن است. متاسفانه در کلیت، ورزش کشور ما به دنبال سِمت بین‌المللی است، اما کسی حاضر نیست برای این کار ریالی هزینه کند. نه تنها ریالی هزینه نمی‌کنیم، بلکه نوعی نگرش منفی نسبت به منافع مالی کسانی که سمت بین‌المللی دارند، وجود دارد. سه عنصر مورد اشاره صالحی امیری همراه با یک پشتوانه قوی نیازمند رسیدن به کرسی بین‌المللی است.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری تسنیم، تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۳۹۹، کدخبر: ۲۳۱۳۵۴۳، www.tasnimnews.com
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Canada
۲۱:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
0
0
به نظر میرسه که ورزش ما نیاز به ساماندهی مدیریتی دارد و باید اصلاحاتی در زمینه مدیریت ورزشی صورت بگیره.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین