پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۹۰۴۰۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۱:۳۸
معاون حمل ونقل شهرداری تهران درباره وضعیت اجرای طرح ترافیک در پایتخت توضیح داد.

 شعار سال : سید مناف هاشمی درباره وضعیت اجرای طرح ترافیک در تهران، گفت: در حال حاضر طرح ترافیک تهران به صورت کمتر از ۵۰ درصد اجرا می‌شود به طوری که قبلا از ساعت ۶ صبح تا ۱۸:۳۰ بعد از ظهر اجرا می‌شد و ۱۲.۵ ساعت محدودیت وجود داشت.

وی افزود:، اما در حال حاضر طرح ترافیک از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۴:۳۰ اجرا می‌شود و به هیمن دلیل محدودیت‌ها کاهش یافته است.

به گفته معاون شهردار تهران، این موضوع چند بار در شوای عالی ترافیک و کمیسیون‌های مرتبط در وزارت کشور بررسی شده و کارشناسی‌های مختلفی از سوی وزارت کشور، وزارت بهداشت و استانداری تهران انجام شده است.

هاشمی تاکید کرد: همچمنان این روال ادامه دارد و درباره اجرای طرح‌های ترافیکی تابع سیاست‌های ستاد ملی کرونا هستیم.

به گزارش ایسنا، ساعتی پس از ارسال خبر روابط عمومی معاونت ترافیک شهرداری در تماسی با ایسنا زمان درست پایان طرح ترافیک را ۱۴/۳۰ اعلام کرد.

شعار سال،  با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته  از خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا، تاریخ انتشار 5     مرداد    99، کد خبر:   99050503058، www.isna.ir

اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Austria
۱۴:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۸
0
0
لزوم لغو طرح ترافیک در شرایط کرونایی واقعا احساس می شه . اینطوری مردم سلامت تر می مونن و شیوع کرونا هم کمتر میشه
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین