پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۹۴۳۲۹
تاریخ انتشار : ۲۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۳۸
کشاورزان مازندرانی امسال با فروش ۲۰۰ تن تمشک، ۶ ملیارد تومان درآمد کسب کردند.
شعار سال:معاون مدیریت باغبانی جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه امسال در ۱۵ هکتار باغ استان تمشک پرورشی کشت شد، گفت: بیش از ۲۰۰ تن محصول از این باغ‌ها برداشت شد.

مولایی ارزش اقتصادی تمشک برداشت شده از باغ‌های مازندران را بیش از ۶ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: شهر‌های ساری، بابل، قائمشهر و نور بیشترین میزان تولید این میوه را داشتند.

او با بیان اینکه تمشک پرورشی به علت کم بودن هزینه تولید گزینه مناسبی برای ایجاد اشتغال است گفت: در هر هکتار از سطح زیرکشت تمشک برای ۲ نفر به طور مستقیم و برای بیش از ۱۰ نفر غیر مستقیم شغل ایجاد می‌شود.

معاون مدیریت باغبانی جهاد کشاورزی مازندران افزود: فصل برداشت تمشک‌های زودرس از اوایل خرداد و میان رس از اوایل تیر آغاز می‌شود و تا اواسط مرداد در مازندران ادامه دارد.

مولایی با بیان اینکه در هر هکتار زمین کشاورزی ۵ هزار بوته تمشک کشت می‌شود، گفت: از هر بوته به طور میانگین ۵ کیلو گرم تمشک برداشت می‌شود.
 
 

درآمد ۶ میلیارد تومانی باغداران مازندرانی از فروش تمشک
 
تعداد بازدید : 40
 
 
 
شعارسال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته  از  خبرگزاری  سدا و سیما  ،تاریخ انتشار:   19 مرداد 1399،کدخبر:   2788107،www.iribnews.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین