پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۰۳۰۵۹
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۰۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۱
عضو کمیسیون عمران و حمل نقل شورای شهر تهران درباره پیگیری حکم برای تعیین تکلیف گودهای رها شده در تهران اطلاع داد و گفت: این گودها به لحاظ خطر تقسیم بندی شده اند و با توجه به حقیقی یا حقوقی بودن مالکان و مدت گودبرداری رفتار متفاوت می طلبد و شهرداری به تنهایی نمی تواند برای پر کردن این گودها اقدام کند.

شعار سال: این هفته معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران هشدار جدی به مالکان گودهای رها شده داد و گفت: شهرداری تحمل تداوم این وضعیت را ندارد و در نظر دارد ضمن مکاتبه با مالکان این گودها تا آخر سال نسبت به تعیین تکلیف گودهای رها شده اقدام کند و به طور قطع به نفع مالک نیز نیست که شهرداری گودی که با هزار زحمت ساخته شده را با خاک پر کند.


افشین حبیب زاده ،عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران درباره لایحه ای که شهرداری درباره گودهای سطح شهر تهران تهیه کرده است گفت:  لایحه‌ای که شهرداری درباره گودهای سطح شهر تهران می‌خواهد ارائه کند، از راکد ماندن و رها کردن گودها پیشگیری می‌کند و اجازه نمی‌دهد که مالکان گود را رها کرده  و ارتباطی به گودهای رها شده فعلی ندارد.

او ادامه داد: درخصوص گودهای رها شده ای که در سطح شهر وجود دارد تقسیم بندی هایی،هم به لحاظ میزان خطر و هم به لحاظ اینکه به چه طریق می‌توان با گودها رفتار کرد که به وضعیت کنونی پایان داد،  انجام  شده است.

این عضو شورای شهر تهران با اشاره به این که لایحه اول از تولید گودها جلوگیری می‌کند گفت: درگام بعدی  باید با آنچه تولید شده، مقابله و تکلیفشان را مشخص کنیم. در نهایت قرار شد این گودها به ترتیب گفته شده، تقسیم‌بندی و درباره آن تصمیم‌گیری شود.

حبیب زاده تاکید کرد: پروسه  تعیین تکلیف گودهای رها شده سطح شهر تهران به این دلیل که گودها مالکین متعدد دارند اعم از شخص حقیقی و حقوقی؛ حقوقی بخش خصوصی یا حتی بخش غیرخصوصی. طولانی شده ،به این ترتیب باید رفتار با گودها متفاوت باشد و در نهایت نیز باید از دادگاه حکم گرفته و اقدام شود.

به گفته این عضو شورای شهر تهران اگر شهرداری بخواهد برای پر کردن گودها رأسا اقدام کند، توان مالی چندانی ندارد.به طور مثال برای پر کردن  یکی از گودها احصا شده به 10 میلیارد تومان بودجه نیاز است درحالی‌که مناطق توان مالی برای چنین اقدامی ندارند در نتیجه باید روش‌های جدیدی ارائه شود. به هر حال عمده این گودها در چند منطقه از جمله منطقه یک متمرکز است.  تعداد گودهای پرخطر زیاد نیست. حدود 485گود تخمین زده شده که شاید حدود 20 درصد گود پرخطر وجود داشته باشد.
 

شعار سال با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت خبری تحلیلی اسکان، تاریخ انتشار خبر 9 مهر 1399، کد خبر: 30503، www.eskannews.com

اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۹
0
0
ما یه اصطلاج داریم به جای اینکه بگیم طرف پیچونده میگیم طرف چال کرده! اینا هم از همون دسته! مسئولین چال کن عزیز ما:)
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۹
0
0
ما یه اصطلاج داریم به جای اینکه بگیم طرف پیچونده میگیم طرف چال کرده! اینا هم از همون دسته! مسئولین چال کن عزیز ما:)
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۱
0
0
این زمین های رها شده یه ساختمان های اطراف هم فشار می‌آوردند و سست میشوند.به داد جان مردم دیگر برسید
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین