پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۰۴۱۰۰
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۸
رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی به ضرورت افزایش کیفیت آموزش‌های غیر حضوری به واسطه استارت آپ‌ها تاکید کرد.
شعار سال: علیرضا منادی سفیدان رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در رویداد جذب سرمایه حوزه آموزش که به صورت آنلاین در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، گفت: با توجه به اینکه کرونا آموزش در مدارس و دانشگاه‌ها را تحت تاثیر قرار داده نیاز است از روش‌های آنلاین برای تدریس استفاده کرد.

رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نوآوری و ابتکارات می‌تواند باعث شود آموزش در مدارس و دانشگاه‌ها آسان‌تر شود، گفت: البته که ما در حوزه آموزش خیلی کار نکرده ایم، اما به نظر می‌رسد باید بیشتر مورد حمایت قرار بگیرد.

وی با تاکید بر اینکه اکنون شرایط جدیدی در دنیا در زمینه‌های جدید آموزشی فراهم آمده گفت: اکنون بسیاری از کلاس‌ها به صورت آنلاین است، اما بسیاری از رشته‌ها نیاز به حضور دانش آموز و دانشجو دارد؛ یعنی برخی رشته‌ها نیاز به انجام آزمایش‌هایی دارد که غیر حضوری آن دشوار است.

منادی ادامه داد: ابتکارات و نوآوری در حوزه آموزش می‌تواند آموزش‌های غیرحضوری را باکیفیت‌تر کند.

وی با بیان اینکه هیچ گزینه‌ای معادل حضور در کلاس برای رشته‌های عملی نمی‌شود، گفت: ما محکوم به این شرایط هستیم، اما می‌توانیم به واسطه نوآوری و ایده‌های خوب در حوزه فناوری جایگزینی برای این روش بیابیم.

رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اگر حمایت‌های صندوق نوآوری و شکوفایی از استارت آپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان بیشتر شود تیم‌ها راحت‌تر می‌توانند به ارائه نوآوری ورود کنند و ایده‌های بهتری برای جایگزین کلاس‌های آنلاین داشته باشند.

منادی سفیدان خاطرنشان کرد: امیدواریم استارت آپ‌ها بتوانند جایگزین خوبی برای کلاس‌های عملی ارائه دهند تا تحولی در حوزه آموزش داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه استارت‌آپ‌ها با ابتکارات جدید خود می‌توانند کیفیت آموزش غیر حضوری را ارتقاء دهند، گفت: حدود ۴ میلیون دانشجو و ۱۵ میلیون دانش آموز داریم که می‌توانند از دستاورد‌های استارت‌آپ‌های حوزه آموزش استفاده کنند.

منادی با بیان اینکه همچنین ۱۵ میلیون دانش آموز در شبکه شاد در حال آموزش مجازی هستند، گفت: روش‌های دیگری نیز برای استفاده دانش آموزان و معلمان برای آموزش‌های مجازی وجود دارد که باید استارتاپ‌ها به آن ورود کنند.

وی افزود: با توجه به خدمات صندوق نوآوری درحوزه زیست بوم فناوری و نوآوری از دولت انتظار می‌رود که سرمایه اختصاصی به صندوق نوآوری و شکوفایی و حمایت از آن را بیشتر کند. در این دوران استارت اپ‌ها اولین امید‌هایی هستند که می‌توانند بسیاری از گره‌های موجود در کشور را باز کنند.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری دانشجو، تاریخ انتشار: 14 مهر  1399، کد خبر: 880733،  www.snn.ir

اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۵
0
0
خيلي خيلي فراخوان قشنگي هست اما خب نميشه اينطوري با دانش بنيان ها برخورد كرد در واقع اين شركت ها هم مثل هرجاي ديگه به خودي و بيخودي تقسيم شدن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۵
0
0
اگر از ایده هاشون واقعاً استفاده کنید یا بهشون بودجه تخصیص بدینخ
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین