نوازنده برجسته ساکسوفون «ایمان جعفری پویان» به ترکیه مهاجرت کرده و این روزها در خیابانها ساز میزند برای گذران زندگی. نوازنده و موزیسین مطرحی که در ارکستر محسن یگانه، رضا صادقی، ناصر چشم آذر و بزرگان زیادی ساز زده. دیدن این ویدیو تلخ و ناراحت کننده است. واقعا کدام مرجع با کدام استدلالی به خودش اجازه آواره کردن استعدادها را میدهد؟ای کاش اندکی بینانسلی فکر میکردیم.
شعارسال: ایمان جعفری پویان در ۱۱ مرداد ۱۳۵۱ در تهران متولد شد. او در سال ۱۳۷۲ از هنرستان موسیقی تهران فارغالتحصیل شد. رحمت افشار از مهمترین استادان وی در نوازندگی ساز کلارینت بوده است. او از سال ۱۳۶۹ فعالیت حرفهای خود را به عنوان نوازنده در آثار موسیقی شروع نمود و پس از چندی، همکاری خود را با ارکسترهای مختلف آغاز کرد. ایمان جعفری پویان به دلیل علاقه به موسیقی جز در کنار ساز کلارینت، از سال ۱۳۷۷ نوازندگی ساز ساکسوفون را نیز آغاز کرد. او نوازندگی ساکسوفون را بدون استاد آغاز کرد و به سرعت در آن مهارت پیدا نمود تا جایی که اولین گروه بیگ بند موسیقی جز بعد از انقلاب ۱۳۵۷ ایران به نام «ایماژ» را تشکیل داد.

او علاوه بر نوازندگی، از سال ۱۳۸۷ به آهنگسازی نیز پرداخت. وی در فروردین ۱۳۹۵ آلبوم موسیقی «سونامی عشق» را با صدای خودش منتشر کرد، ایمان جعفری پویان در این آلبوم در نقش خواننده و با نام هنری «ایمی جی» ظاهر شد. برادر کوچکتر او، علی جعفری پویان از نوازندگان مطرح ساز ویلن است. ایمان جعفری پویان به دلیل محدودیتهای ایجاد شده برای او در ایران، در سال ۱۳۹۷ به ترکیه مهاجرت کرد (برگرفته از ویکی پدیا).
ما از علت مهاجرت آقای جعفری به ترکیه بی اطلاع هستیم، ولی بشدت متاثر بوده و افسوس میخوریم که چرا در سرزمین خودمان، بحثی بنام حفظ استعدادها و مدیریت منابع انسانی، چرا اینقدر با کم توجهی مواجهه است.
منبع:اختصاصی پایگاه تحلیلی خبری شعار سال