پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۱۱۱۳۸
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۹
سازمان تامین اجتماعی تقریبا ۹ ماه پس از شیوع ویروس کرونا و اجرایی شدن پروتکل‌های فاصله‌گذاری اجتماعی و دورکاری، شرایط بیمه کارکنان دورکار را اعلام کرد. با ابلاغ این بخشنامه به نظر می‌رسد از این پس کارفرمایان برای اجرای دورکاری دیگر با مشکل بیمه مواجه نخواهند شد.
شعار سال: تقریبا از اسفندماه سال ۹۸ با گسترش ویروس کرونا بسیاری از شرکت‌ها برای حفظ سلامت کارکنان خود و همچنین اجرای پروتکل‌های اعلام شده از سوی دولت اقدام به اجرای سیاست‌های دورکاری کردند و تمامی کارکنان یا بخشی از آنان را دورکار اعلام کردند؛ اما طی این دوره زمانی همواره با مشکل بازرسان بیمه مواجه می‌شدند؛ چرا که طبق قانون کارفرما موظف به رد کردن بیمه برای شخصی است که در محل کار حضور دارند.
 
حال سازمان تامین اجتماعی طی بخشنامه‌ای اعلام کرد کارگاه‌هایی که تا کنون اقدام به ارسال لیست بیمه کارکنان خود می‌کردند؛ اما طی سال‌ جاری به دلیل شیوع ویروس کرونا و با اجرای سیاست‌های دورکاری تعطیل بوده‌اند یا با نیمی از افراد خود فعالیت می‌کردند در صورتی که حداقل یک ماه برای افراد خود پیش از ابلاغ این بخشنامه بیمه پرداخت کرده‌ باشند می‌توانند بدون بازرسی بازرس بیمه همچنان اقدام به ارسال لیست بیمه کنند و دیگر نیازی به بازرسی نخواهد بود.
 


همچنین بازرس بیمه نیز موظف شده اگر کارفرما اعلام کرد که نیمی یا تمامی افراد حاضر در کارگاه دورکار هستند باید اسامی دورکاران را به عنوان بیمه شده تامین اجتماعی در لیست بیمه شدگان قید و تاکید کند که آنان دورکار بوده‌اند.
 
البته این مقررات در مشمول کارفرمایان کارگاه‌های دارای معافیت حق بیمه سهم کارفرمایی تا میزان ۵ نفر کارگر نمی‌شود و بازرسی از آن کارگاه‌ها همچنان ادامه دارد.  در این بخشنامه سازمان تامین اجتماعی تاکید کرده که حقوق و مزایای اشخاص دورکار مانند شاغلان حاضر در کارگاه است.
 
همچنین در این بخشنامه آمده است که اگر کارگاه در دوره دورکاری اقدام به جذب نیروی دورکار کند نیز کارفرما باید لیست این افراد را در سامانه سازمان اعلام کند و سازمان نیز باید موافقت خود را به صورت غیرحضوری و آنلان به آنان اعلام کند.
 
همچنین مرکز فناوری اطلاعات، آمار و محاسبات این سازمان نیز موظف شده ظرف مدت یک هفته پس از صدور این دستور اداری تمهیدات لازم را به منظور طراحی و ساخت سیستم‌ مکانیزه مورد نیاز و اصلاح سیستم‌های موجود اقدام کند.
 
 
شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت خبری ایستنا  ، تاریخ انتشار:  21 آبان  1399  ، کدخبر: 117970 ،www.ictna.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین