پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۱۶۱۲
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۳۹۵ - ۰۰:۲۳
کشاورزان سرخسی برای فروش کنجد های برداشت شده را برای فروش به بازار بوجاری می کنند.
شعارسال: کنجد پس از برداشت دارای ناخالصی مثل شن و خاک، پوشال و برگ های کنجد است. این ناخالصی ها در رنگ و طعم ارده و روغن تولید شده تاثیر می گذارد، از این رو باید پاک شود. مرحله ای که ناخالصی های کنجد جدامی شود، بوجار کردن نام دارد. عمل بوجار کردن قبلا با دست انجام می گرفته است، یعنی کارگران با الک و امکانات دیگر پوشال و خاک کنجد را می گرفتند. اما اکنون این عمل با دستگاه صورت می گیرد.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از پایگاه خبری تحلیلی پرستوها، تاریخ انتشار: شنبه 27 شهریور 1395، کدخبر: ۹۵۲۷۰۶19768، www.parastuha.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین