شعارسال: کنجد پس
از برداشت دارای ناخالصی مثل شن و خاک، پوشال و برگ های کنجد است. این ناخالصی ها در
رنگ و طعم ارده و روغن تولید شده تاثیر می گذارد، از این رو باید پاک شود. مرحله ای
که ناخالصی های کنجد جدامی شود، بوجار کردن نام دارد. عمل بوجار کردن قبلا با دست انجام
می گرفته است، یعنی کارگران با الک و امکانات دیگر پوشال و خاک کنجد را می گرفتند.
اما اکنون این عمل با دستگاه صورت می گیرد.






با اندکی
اضافات و تلخیص برگرفته از پایگاه خبری تحلیلی پرستوها، تاریخ انتشار: شنبه 27 شهریور
1395، کدخبر: ۹۵۲۷۰۶19768، www.parastuha.ir