پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۱۶۳۰۶
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۰
هیأت پارلمانی جمهوری اسلامی ایران با نظارت بر انتخابات پارلمانی ونزوئلا در جریان روند برگزاری این انتخابات قرار گرفت.
شعار سال: نظارت هیأت پارلمانی ایران بر انتخابات ونزوئلابه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از خانه ملت، هیأت پارلمانی جمهوری اسلامی که بنا به دعوت رسمی مقامات ونزوئلا جهت نظارت بر انتخابات پارلمانی این کشور به کاراکاس سفر کرده بود، با حضور در حوزه‌ها و شعب اخذ رأی پایتخت، در جریان روند برگزاری انتخابات پارلمانی این کشور قرار گرفت.

بیش از ۲۰۰ ناظر پارلمانی از کشور‌های مختلف برای نظارت بر انتخابات ونزوئلا به کاراکاس سفر کرده بودند.
 
هیأت ۵ نفره پارلمانی کشورمان متشکل از آقایان شهریار حیدری و ابوالفضل عمویی نایب رئیس دوم و سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، احد آزادی خواه، محمدرضا صباغیان بافقی و ابوالفضل ابوترابی از اعضای گروه دوستی پارلمانی و نیز کمیسیون امور داخلی و شورا‌های مجلس به همراه هیأت‌هایی از ترکیه، پارلمان اروپایی و روسیه با نیکلاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا دیدار کردند.

هیأت پارلمانی کشورمان همچنین دیدار‌های جداگانه‌ای با خانم دلسی رودریگز معاون رئیس جمهور، آقای خورخه آرئاما وزیر خارجه و نیز با معاون شورای انتخابات کشور ونزوئلا داشتند. هیأت اعزامی همچنین از فروشگاه ایرانی مگا ۲۰ در کاراکاس بازدید بعمل آورد.

هیأت اعزامی در دیدار‌های دو جانبه خود با مقامات ونزوئلا بر تقویت همکاری‌های رو به رشد اقتصادی طرفین و ضرورت رایزنی‌ها و تبادل هیأت‌های سیاسی - پارلمانی و اقتصادی بین دو کشور تأکید کردند.

هیأت ایرانی همچنین تحریم یک جانبه ظالمانه آمریکا علیه ایران و ونزوئلا را محکوم کرد. مقامات ونزوئلا نیز در این دیدار‌ها ضمن قدردانی از مجلس شورای اسلامی برای اعزام هیأت ناظر انتخاباتی به این کشور، بر اهمیت توسعه همکاری‌های فیمابین در عرصه‌های مختلف تأکید کردند و از حمایت‌های کشورمان از مردم ونزوئلا در قبال فشار‌های غیر انسانی آمریکا قدردانی کردند.
 
شعار سال با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری صداوسیما،تاریخ انتشار:20آذر1399،کدخبر:2948700،www.iribnews.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۰
0
0
ایران و ونزوئلا باید هرچی بیشتر به تجکیم روابطشون اهمیت بدن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۱
0
0
ایران داره نزدیکی های خاک امریکا فعالیت میکنه و این برای امریکایی ها به شدت سنگین تموم میشه
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین