خزعلی وساطت در ازدواج و معرفی زوجین به یکدیگر را از اقدامات تحصیلگر خیریه ها و تشکل ها برشمرد و گفت: تشکیل دفترها و کرسی های مشاوره به منظور مشاوره قبل و بعد از ازدواج در کانون های مساجد و شوراهای محله می تواند به افزایش ازدواج آسان و آگاهانه جوانان کمک شایان توجهی کند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، ضمن پیشنهاد تشکیل صندوق حمایت از ازدواج در هر منطقه و محله، توضیح داد: این صندوق ها به منظور حمایت از ازدواج کسانی که بعد از معرفی و مشاوره در دفاتر مشاوره محله به مورد مناسب رسیده و قصد تشکیل خانواده دارند راه اندازی شود.
وی حمایت های جانبی خانواده ها در تشکیل زندگی مشترک فرزندان را گامی مؤثر در افزایش تمایل جوانان به ازدواج دانست و ابراز داشت: در زمینه تشکیل خانواده باید مشوق های زیادی را به کار برده تا تفکر نامناسبی که به تازگی در برخی از جوانان ایجاد شده تعدیل شود.
خزعلی گفت: اشتغال، مسکن و امکانات رفاهی بزرگترین مشکل جوانان در مسیر ازدواج است، علاوه بر مسئولیت بسیار وسیع مراکز دولتی در رفع دغدغه های ازدواج جوانان، مراکز غیر دولتی هماهنگی و تسهیل این امور را به عهده گرفته و در این مسیر گام بردارند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، با اشاره به آمار 5 میلیونی زنان مطلقه، گفت: فقط با نگاه به دست دولت نمی توان به حل معضل کاهش ازدواج و افزایش طلاق امیدوار بود، چرا که دولت در ایجاد تغییر توانایی کمی دارد.
وی با تأکید بر اینکه ما برای حل معضل ازدواج جوانان نمی توانیم، منتظر اقدامات دولت بمانیم اظهار داشت: ما در کشور حدود 22 میلیون خانواده داریم، اگر هر دو خانواده با همت و تلاششان اقدام به تشکیل خانواده سوم نمایند و با 11 میلیون خانواده تشکیل شده از بحران عبور کنیم.
با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از شبکه اطلاع رسانی راه دانا، تاریخ انتشار: چهارشنبه 14 مهر 1395، کدخبر: 914555، www.dana.ir