پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۲۱۷۳۶
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۳۹۹ - ۲۲:۴۸
سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل گفت: نتایج واکسیناسیون کرونا در مقیاس جمعیت کلان می‌تواند اطلاعات باارزش و حیاتی را در اختیار شرکت‌های تولیدکننده قرار دهد که مبنای تهدیدات زیستی آینده علیه ایران قرار گیرد.
شعار سال: سردار غلامرضا جلالی، با اشاره به بیانات آیت الله خامنه‌ای در خصوص ممنوعیت ورود واکسن‌های ساخت آمریکا و انگلیس اظهار کرد: آمریکا و انگلیس از جمله کشور‌های دارای فناوری‌های پیشرفته در حوزه بیولوژیک هستند و بار‌ها از این توان همچون تولید سلاح‌های میکروبی، انتقال بیماری، تست کشت ویروس و… علیه ملت‌ها استفاده کرده‌اند.

وی با بیان اینکه این دو کشور به هیچ وجه حاضر نیستند که اقدامات بیولوژیک خود شامل تحقیقات، آزمایشات، آزمایشگاه‌ها و نتایج آن را در سطح جهانی، ذیل یک مکانیسم شفافیت‌زا قرار دهند، گفت: برای مثال چرا آمریکایی‌ها باید ۲۵ آزمایشگاه زیستی سطح چهار در نزدیکی ایران، روسیه و چین داشته باشند؟ و چرا هیچ نهادی بر آن‌ها نظارت نمی‌کند؟
 
منشأ و علت اصلی شیوع این ویروس با ابهام مواجه است

به گفته رئیس سازمان پدافند غیرعامل، در حالی که همچنان موضوع منشأ و علت اصلی شیوع این ویروس با ابهام مواجه است و احتمال عامدانه بودن تولید و یا انتشار آن نه رد و نه تأیید شده است، چه طور می‌توان به کشور‌هایی مثل آمریکا که دستشان به خون ملت‌های جهان به ویژه ایران آغشته است اطمینان کرد؟ یادمان نرفته همین آمریکا و اروپا بودند که صدام را به تسلیحات شیمیایی علیه ایران مجهز کردند.

جلالی با بیان اینکه یکی از روش‌های مرسوم آمریکایی‌ها برای تأیید کارکرد دارو‌ها بررسی تأثیر آن بر سایر ملت‌هاست، گفت: قطعاً ملت ایران مانند بسیاری از ملت‌های دیگر اجازه چنین آزمایش‌هایی را نمی‌دهد.

وی تاکید کرد: نتایج واکسیناسیون کرونا در مقیاس جمعیت کلان می‌تواند اطلاعات باارزش و حیاتی را در اختیار شرکت‌های تولیدکننده قرار دهد که مبنای تهدیدات زیستی آینده علیه ملت ایران قرار گیرد.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل با بیان اینکه تدبیر رهبر معظم انقلاب برای صیانت از سلامت جامعه بسیار به‌جا و شجاعانه است، تصریح کرد: ایشان اجازه نمی‌دهند ملت بزرگ ایران ابزار آزمایشگاهی غربی‌ها شوند.

جلالی گفت: چه طور می‌توان به کشوری که از بمب اتم علیه مردم کشور مخالفش استفاده کرده است اعتماد کرد؟ چه کسی به قاتل سردار سلیمانی اطمینان دارد؟!


شعار سال، با اندکی تلخیص واضافات برگرفته از دیده بان ایران، تاریخ انتشار: ۲۱دی۱۳۹۹، کدخبر: didbaniran.ir، ۹۹۵۳۱
اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۵ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۲
0
0
الان خود امريكايي ها مگه روي جمعيت خودشون تست نكردن؟ تست اوليه واكسن هم روي چند هزار نفر امريكايي انجام دادن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۰ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۲
0
0
این واکسن زدن هم شده مشکل بلاخره همیشه واکسن بوده الانم هست فرقی نداره
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۲ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۲
0
0
من كه ميگم هرچي برادر هاي س1اه ميكنن به خير و صلاح مردم هست و بايد بهش تكيه كنيم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۲ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۲
0
0
الان همين نوع واكسن رو دارن به تموم ملت ها ميزنن براي چي ما بايد تلاش كنيم واكسن خودمون رو بسازيم؟
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین