پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۲۴۴۹۹
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۰
مدیرعامل سیراف انرژی که چندی پیش خبر بازداشت وی منتشر شده بود از این سمت برکنار و مدیرعامل سابق پتروشیمی پردیس که کمتر از یکماه پیش از این سمت کنار گذاشته شده بود، جایگزین وی شد.
شعار سال:  گفته می‌شود مدیرعامل سابق این شرکت که به گفته مسوولان این مجموعه به دلیل مشکلات خانوادگی بازداشت شده بود؛ در حال حاضر متهم به تبانی با چندین پیمانکار است که البته شایعات بر همکاری خانوادگی وی دراین تبانی حکایت دارد.

دراین بین چندی پیش نوشت: مدیرعامل شرکت سیراف انرژی بازداشت شده است. بنابر مشاهدات آن زمان شاهدان عینی عده‌ای که به نظر می‌رسید احتمالا متعلق به یکی از نهاد‌های نظارتی هستند مدیرعامل شرکت سیراف انرژی را بازداشت و به شرکت آورده و ضمن بازرسی اتاق این مدیر، کامپیوتر و مستندات را با خود برده اند.

با این حال مسوولان این شرکت در پیگیری خبرنگار "نفتی‌ها" در خصوص این اتفاق پاسخ شفافی ارائه ندادند و در عین حال تاکید داشتند بازداشت و جمع آوری کامپیوتر و مستندات کاری این مدیر، تنها در راستای یک اتفاق خانوادگی رقم خورده است.


شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از نفتی ها، تاریخ انتشار:۷بهمن ۱۳۹۹، کدخبر: naftiha.ir، ۴۰۰۰۴
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین