پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
جمعه ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 16
کد خبر: ۳۲۴۷۳۰
تاریخ انتشار : ۰۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۳
یک کارشناس صنعت بیمه می‌گوید: آیا در صنعت بیمه قحط الرجال شده که از بیرون مدیر تزریق می‌کنید یا این صنعت به تازگی به حیاط خلوت این مدیران یا دور زنندگان بازنشسته تبدیل شده است؟
شعار سال: سخنی با مسئولین نهاد ناظر در صنعت بیمه به بهانه انتصاب مدیران خارج از صنعت و بازنشستگان داخل صنعت.
 
آقای بیمه مرکزی، وقتی آیین نامه و بخشنامه‌ای را تصویب می‌کنید برای دکور نیست. طبق آیین نامه ۹۰ بیمه مرکزی در خصوص شرایط احراز پست هیئت مدیره شرکت‌های بیمه خصوصی یا حتی دولتی، افرادی که خواهان حضور در هیئت مدیره شرکت‌های بیمه‌گر هستند، الزاما باید دارای فارغ التحصیل رشته‌های بیمه، آمار بیمه، اقتصاد، مدیریت، حقوق، حسابداری، مالی، مهندسی صنایع و فناوری اطلاعات و گرایش‌های مربوط به این رشته‌ها باشند و همچنین مهمترین بخشش این است که دارای ۱۰ سال تجربه مدیریتی مرتبط باشند.

حتی در بند ماده ۱ و ۲ آیین نامه ۹۰ به صراحتا اشعار دارد افراد موضوع این آیین نامه باید از صلاحیت‌های عمومی و حرفه‌ای زیر برخوردار باشند:

صلاحیت حرفه­ ای: برخورداری از حداقل الزامات قانونی مقرر در قوانین و مقررات بیمه­‌ای، حداقل مدارک تحصیلی و تجربه حرفه‌ای مفید و قبولی در مصاحبه تخصصی که طبق ضوابط این آیین‌نامه تعریف شده است.

تجربه حرفه­‌ای مفید: برخورداری فرد از تجربه بیمه­‌ای یا مدیریتی متناسب با سمت وی به تشخیص بیمه مرکزی برای کارکنان کلیدی یا مؤسسه بیمه برای کارکنان عملیاتی.

تجربه بیمه‌ای: سنوات تجربی فعالیت در صنعت بیمه در زمینه مرتبط با سمت پیشنهادی.

تجربه مدیریتی: سنوات تجربی فعالیت در سمت­‌های کارکنان کلیدی یا عملیاتی مؤسسات بیمه در صنعت بیمه یا فعالیت در سمت مدیر عامل یا عضویت در هیئت مدیره مؤسسات مالی و اقتصادی.

تاییدیه: گواهی است که پس از تایید صلاحیت حرفه­‌ای فرد پیشنهادی برای تصدی یکی از سمت‌های کارکنان کلیدی توسط بیمه مرکزی صادر میگردد؛ و نداشتن سابقه نقض فاحش قوانین و مقررات بیمه‌ای در صنعت بیمه که به تشخیص هیئت عامل بیمه مرکزی است.

مطالب فوق به بهانه انتصاب سید مهدی صادقی و حتی امثال ایشان گفته شد که وی چندی پیش به عضویت هیات مدیره‌ای بیمه آسیا انتخاب شدند. جناب مدیر مد نظر در تاریخ ۲۶ آبان ۱۳۹۷ در راستای قانون منع به کارگیری بازنشستگان از سمت خود به عنوان استاندار قم استعفا دادند و از سایر سوابق ایشان می‌شود به رییس هیات مدیره هلدینگ سورینت قشم، عضو هیات مدیره هواپیمای آسمان، رییس هیت مدیره هواپیمای قشم ایر و مدتی هم در سفارتخانه‌های برخی از کشور‌های اروپایی مامور بوده است. پس به لحاظ اینکه ایشان مدیر شایسته‌ای باشند یا نباشند جای بحث ما نیست بلکه سوال از نهاد ناظری است که قوانین خود را نقض می‌کند.

می‌گویند هر چه بگندد نمکش می‌زنند وای به روزی که بگندد نمک!

نهاد ناظر قانونگذار صنعت بیمه پاسخ دهد آیا مصاحبه ۸ نفره مدیران ارشد بیمه مرکزی از متقاضی بازنشسته پست هیئت مدیره شرکت بیمه آسیا در مورد هواپیما و قشم ایر یا استانداری قم صحبت شده یا در مورد مبانی عملی یا نظری بیمه یا اصول مبانی تخصصی مالی و مدیریتی؟!

صنعت بیمه باید متخصص این صنعت در رأس دومین شرکت بزرگش باشد نه صرفا افرادی که توانمند هستند و در سمت‌های بزرگ لشگری و کشوری در کارنامه داشتند.

آیا در صنعت بیمه قحط الرجال شده که از بیرون مدیر تزریق می‌کنید یا این صنعت به تازگی به حیاط خلوت این مدیران یا دور زنندگان بازنشسته تبدیل خواهد شد؟

مدیران جوان و با انگیزه و متخصص در صنعت بیمه وجود دارد، حال سوال دلسوزان این است چرا از بیرون مدیران ناآگاه به قوانین بیمه‌ای برای مدیران ارشد این صنعت وارد می‌کنید؟!

نهاد ناظر هم آیین نامه‌هایش فقط برای قشنگی است. به امید یک هوای تازه تر!


شعار سال، با اندکی تلخیص واضافات برگرفته از رویداد ۲۴، تاریخ انتشار:۸بهمن ۱۳۹۹، کدخبر: rouydad۲۴.com، ۲۴۹۲۸۴
اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین