کاری به دعوای شاکی و متشاکی ندارم. تمرکزمان روی صحبت اخیر رئیس قوه قضائیه مبنی بر آشتی دادن افراد بجای اعمال قانون و صدور حکم صرف است. آقای رئیسی، اینها هر که باشند و هر چه باشند، جوان هستند و دانشجو و آینده ساز، لطفا دستور مستقیم برای ریش سفیدی و آشتی دهید. قدردان زحمات شما از راه دور و از تحریریه رسانه هستیم.
شعار سال: محمدعلی کامفیروزی، وکیل دادگستری، در رشته توییتی دربارهی دو موکل خود به نامهای میلاد ناظری و شبیرحسینینیک نوشت:
قاضی شعبه ۱۰۱ دادگاه کیفری ۲ شاهرود، بر خلاف قانون، دو موکل ۲۵-۲۶ ساله من را به دلیل انتشار چند مطلب انتقادی در یک کانال تلگرامی دانشجویی به تحمل ۳۶ ضربه شلاق محکوم کرده و این رای چند روز پیش قطعی شد؛ مجازاتی که اصلا در قانون برای جرم نشر اکاذیب رایانهای وجود ندارد!


جالب اینجاست که هنوز پس از گذشت ۲-۳ سال،
تفهیم اتهام قانونی به موکلانم انجام نشده و ما از مصادیق اکاذیب مدنظر دادگاه بی اطلاعیم و اصلا این دادگاه صلاحیت رسیدگی به جرم نشر اکاذیب (که طبق ماده۲قانون جرم سیاسی، رسیدگی به آن در صلاحیت دادگاه کیفری۱ و با حضور هیات منصفه است) را ندارد.
همچنین قاضی دادگاه به دلیل اظهارنظر ماهوی قبلی درباره این پرونده، اصلا صلاحیت رسیدگی و صدور حکم را نداشت.
جای تاسف اینجاست که علیرغم طرح تمامی ایرادات و دفاعیات از سوی ما، چنین
حکم غیرقانونی و شدیدی به بهانه انتشار چند مطلب در یک کانال دانشجویی برای ۲ جوان ۲۵ ساله صادر میشود؛ و پیگیریها و اعتراضات ما هم به نتیجهای نرسیده و این رای غیرقانونی قطعی میگردد.
بنظرم
پرونده سازیهای بی اساس اینچنینی برای فعالان دانشجویی از سوی [یکی از نهادهای اطلاعاتی]و
برخوردهای غیرقانونی از سوی برخی قضات، بخوبی نشانگر وضعیت کنونی مراجع امنیتی و قضایی است!
شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات، برگرفته از انصاف نیوز، تاریخ انتشار:۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، کد خبر:۲۹۱۷۴۶، www.ensafnews.com