پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۴۲۷۸۳
تاریخ انتشار : ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۳:۳۲
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی گفت: ما نباید اجازه توسعه واردات و مصرف محصولات تراریخته را به راحتی در کشور بدهیم مگر آنکه آزمایشات فنی و ایمنی به صورت کامل انجام شود و آزمایشات بالینی نیز با گذشت سال‌ها در کشور طی شود، اما بعضا ما شاهد آن هستیم که این اتفاق نمی‌افتد، همچنین در شرایطی بعضی محصولات تراریخته وارد می‌شود که امکان واردات محصولات جایگزین غیرتراریخته وجود دارد.
شعار سال: نصراله پژمان فر در پایان جلسه امروز کمیسیون اظهار داشت: موضوع محصولات تراریخته بیش از دو دهه است که در کشور ما مطرح می‌شود و سالیان طولانی است که محل مناقشه و گفت وگوی مخالفان و موافقان مصرف و واردات آن است و در دو مجلس دهم و یازدهم در این باره بررسی‌هایی در جریان بود.

وی افزود: ما سعی کردیم با بررسی و مکاتبات مختلف با دستگاه‌های ذیربط اعم از محیط زیست، وزارت بهداشت، جهاد کشاورزی، مراکز دانشگاهی، سازمان بازرسی، پدافند غیرعامل و همه نهاد‌ها و سازمان‌هایی که به نوعی در این موضوع درگیر بودند گزارشی تهیه کنیم که تحقیقات جامعی را شامل شود و عمده اشکال ما در زمینه محصولات تراریخته این است که تصمیم گیری در زمینه تراریخته برعهده کسانی است که موضوع واردات نیز با آن‌ها است.
 
برچسب گذاری بر روی محصولات تراریخته به صورت جدی رعایت نمی‌شود

نماینده مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بخش دیگری از مشکلات ما ضعف قوانینی است که انشاالله ما در قالب طرحی در مجلس به زودی مطرح خواهیم کرد تا مشکلاتی که در این زمینه داریم را برطرف کنیم. همچنین سازمانی در شورای ملی ایمنی زیستی ایجاد شده است که مصوبات آن نیاز به بررسی بیشتر دارد چرا که عملکرد آن به نوعی است که کسانی در آن اظهارنظر می‌کنند که در موضوع تراریخته ذینفع هستند و ما در این رابطه با یکسال کار مستمر در مجلس یازدهم و بررسی گزارشات مجالس قبلی به نتایجی رسیده ایم.

وی تاکید کرد: نکته مهم در موضوع محصولات تراریخته این است که ما نباید اجازه توسعه واردات و مصرف محصولات تراریخته را به راحتی در کشور بدهیم مگر آنکه آزمایشات فنی و ایمنی به صورت کامل انجام شود و آزمایشات بالینی نیز با گذشت سال‌ها در کشور طی شود، اما بعضا ما شاهد آن هستیم که این اتفاق نمی‌افتد، همچنین در شرایطی بعضی محصولات تراریخته وارد می‌شود که امکان واردات محصولات جایگزین غیرتراریخته وجود دارد. همچنین موضوع برچسب گذاری بر روی محصولات تراریخته نیز به صورت جدی رعایت نمی‌شود.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات، برگرفته از ایلنا، تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۰، کد خبر: ۱۰۷۷۱۲۹، www.ilna.news
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین