پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۳۴۵۹۸۱
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۹
مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان با تشریح آخرین وضعیت تخلیه و بارگیری کالای اساسی در بندر امام (ره) گفت: ۷۰۰هزار تن کالای اساسی آماده خروج از بندر است.
شعار سال : عادل دریس اظهار کرد: کل عملیات تخلیه و بارگیری تا روز ۱۶ خرداد در مجتمع بندری امام خمینی (ره) و صنایع همجوار، ۹ میلیون و ۶۶ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۲ درصد رشد را نشان می‌دهد.

وی ادامه داد: از این میزان تخلیه و بارگیری شده، در زمان حاضر ۳ میلیون و ۴۴۵ هزار تن کالای اساسی در بندر امام است، از این میزان ۲ میلیون و ۷۲۰ هزار تن کالای اساسی از بندر خارج و وارد کشور شده است.

وی با بیان این‌که موجودی کالای اساسی بندر ۳ میلیون و ۵۶۵ هزار تن در بندر امام است، ابراز کرد: بر این اساس گندم ۱۲۲ هزار تن، ذرت یک‌میلیون و ۶۸۰ هزار تن، جو ۳۱۰ هزار تن، دانه‌های روغنی ۵۵۰ هزار تن، کنجاله ۶۳۴ هزار تن، شکر ۱۰۵ هزار تن، برنج ۷ هزار تن و روغن خوراکی ۱۵۶ هزار تن است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان با یادآوری این‌که به‌طور متوسط عمده کالای اساسی و نهاده‌های دامی از طریق بندر امام وارد کشور می‌شود، گفت: به‌طور متوسط همواره ۲.۲ تا ۲.۵ میلیون تن کالای اساسی در بندر داشته‌ایم و برای مازاد بر آن که الآن موجود است باید برای ورود به کشور سریع‌تر تشریفات گمرکی انجام شود.

دریس با اشاره به برگزاری جلسه دیروز با مدیران استانی مرتبط از قبیل پایانه‌ها، گمرک، پشتیبانی امور دام و بازرگانی برای پیگیری مصوبات تسریع در روند خروج کالای اساسی از بندر، اضافه کرد: برای بیش از ۷۰۰ هزار تن کالا تمام فرآیند‌های گمرکی انجام شده و آماده بارگیری برای ورود به کشور است. با فرآیندی که در حمل‌ونقل جاده‌ای داشته‌اند کار‌هایی در حال انجام برای تسریع امور هستند. از ما خواسته‌اند بازه معطلی کامیون‌ها در بندر را به حداقل برسانیم.

وی ادامه داد: بخشی از این مشکل به ما و گمرک مربوط است، در این راستا تمهیداتی دیده شد؛ از جمله این‌که تمام باسکول‌ها و انبار‌ها به گمرک و بندر لینک شوند تا کامیون‌ها معطل نشوند. از سوی دیگر نیرو‌های کشیک دیتا بیشتر شود تا فرآیند خروج سهل‌تر شود.

وی اظهار کرد: پایانه‌ها هم تعداد کامیون‌ها را افزایش داد، هفته گذشته ۱۲۰۰ تا ۱۵۰۰ دستگاه کامیون در روز داشتیم که طی دو روز اخیر به ۱۶۰۰ کامیون افزایش یافته است. درخواست کرده‌ایم تعداد کامیون‌ها را به بالای ۲۰۰۰ دستگاه افزایش دهند تا به این ترتیب فرآیند خروج کالا از فرآیند تخلیه پیشی بگیرد، در این صورت در بندر مازاد بار خواهیم داشت.

وی بیان کرد: قرار شد سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای برای کامیون‌ها فراخوان عمومی دهد و آن‌ها را به بندر امام برای حمل کالای اساسی به داخل کشور سوق دهد، همچنین جلسه‌ای با راه‌آهن داشتیم که اعلام کردیم ظرفیت خوبی برای حمل ریلی بالای ۲۵۰ واگن (بارگیری در روز) داریم.

مقام مسئول سازمان بنادر و دریانوردی گفت: الآن زیر ۱۰۰ واگن برای کالای اساسی بارگیری می‌شود. در همین جلسه از مدیران پشتیبانی امور دام خواسته شد از صاحبان کالا بخواهند با بخش ریلی وارد قرارداد شوند.


شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات، برگرفته از خبرگزاری تسنیم، تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۴۰۰، کد خبر: ۲۵۱۶۵۶۳، www.tasnimnews.com
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین