پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۵۴۲۷۴
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۰:۲۹
در پی حادثه زیر گرفتن دو خانم در ارومیه دادستان این شهر اعلام کرد: راننده خاطی خیابان کاشانی ارومیه دستگیر شد.
شعارسال: مجیدی دادستان ارومیه،پس از اطلاع از وقوع تصادف عمدی در خیابان کاشانی شهرستان ارومیه و مجروح شدن یک بانو در این حادثه، دستور لازم به بازپرس صادر و اقدامات لازم برای دستگیری عامل جرم انجام شد.

دادستان ارومیهدر ادامه گفت: با همکاری نیروی‌ انتظامی، متهم شناسایی و دستگیر شد؛ در موعد مقرر به اتهام فرد خاطی رسیدگی و مجازات مقرر قانونی صادر خواهد شد. اجازه خودسری و بی‌قانونی به کسی نخواهیم داد و هر کسی جان و مال و ناموس و امنیت مردم را به مخاطره بیاندازد، به شدت با او برخورد خواهد شد.
 

راننده خاطی خیابان کاشانی ارومیه دستگیر شد
 
شعارسال،بااندکی تلخیص واضافات برگرفته ازپایگاه خبری نورنیوز،تاریخ انتشار:18مرداد1400؛کدخبر:74572،nournews.ir
اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین