پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۶۰۷۴۲
تاریخ انتشار : ۰۴ مهر ۱۴۰۰ - ۲۲:۱۹
عملیات ساخت‌وساز مجتمع شیر و گوشت در اواخر سال گذشته کلید خورد، اما این طرح تولیدی به دلیل اعتراض‌های مردمی و دغدغه آن‌ها در خصوص مسائل زیست‌محیطی متوقف شد.

شعار سال:   به نقل از مهر،شهریورماه سال گذشته بنیاد مستضعفان پس از اعلام سرمایه‌گذاری در «سیرک» برای ایجاد مجتمع شیر و گوشت، مسئولان وعده صدور مجوزها طی یک هفته و اجازه شروع عملیات اجرایی را به سرمایه‌گذار دادند.
 
این مجتمع با ظرفیت شش هزار رأس گاو و گوساله با توجه به تجهیزات نوین می‌تواند تحولی در تولید شیر و گوشت چهارمحال و بختیاری و ایجاد اشتغال پایدار در این استان به همراه داشته باشد.
 
سید صولت مرتضوی رئیس وقت سازمان اموال و املاک بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی کشور مردادماه سال گذشته در نشست پیگیری طرح‌های سرمایه‌گذاری بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در چهارمحال و بختیاری، گفته بود: زیرساخت‌ها و استعدادهای این استان برای سرمایه‌گذاری شناسایی‌شده است و بنیاد مستضعفان آمادگی ساخت مجتمع دام‌پروری سه هزار رأسی شیر و گوشت در سیرَک و نوآباد هفشجان را دارد.
 
وی افزود: برای ایجاد این مجتمع دام‌پروری، نیازمند همکاری دستگاه‌های اجرایی ازجمله آب منطقه‌ای، اوقاف، منابع طبیعی، جهاد کشاورزی و ثبت‌اسناد برای صدور مجوزهای لازم و تسهیل در آغاز به کار هستیم.
 
هفته‌ها از وعده مسئولان گذشت و پس از شش ماه صدور مجوزهای لازم صورت گرفت اما پس‌ازآن اعتراضات مردم روستای «سیرک» و «نوآباد» مانع از شروع عملیات ساخت‌وساز در این منطقه شد.
 
مشکلات زیست‌محیطی و تحت‌الشعاع قرار گرفتن زندگی مردم دغدغه‌ای به‌حق بود که باید مسئولان این مسئله را رفع می‌کردند.
 
ایجاد اشتغال مستقیم برای ۱۵۰ نفر
 
نماینده مردم شهرکرد بن و سامان در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگاری با اشاره به سرمایه گذاری ۴۰۰ میلیارد تومانی بنیاد مستضعفان برای ایجاد مجتمع صنعتی شیر و گوشت، اظهار کرد: تأسیس و افتتاح این مجتمع موجب ایجاد ۱۵۰ شغل مستقیم و بیش از هزار نفر اشتغال غیر مستقیم می‌شود.
 
احمد راستینه با بیان اینکه مجوزهای لازم ددر این زمینه صادر شده است، عنوان کرد: دغدغه زیست محیطی مردم به حق است.
 
وی تصریح کرد: به عنوان نماینده مردم وظیفه پیگیری مطالبات و دغدغه مردم در این موضوع را دارم.
 
بررسی مشکلات زیست محیطی در کمیسیون حقوق عامه
 
نماینده مردم شهرکرد بن و سامان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به منظور کاهش دغدغه‌ها اعضای شورای روستاهای «سیرک» و «نوآباد» به نمایندگی از مردم این منطقه از مجتمع شیر و گوشت استان همجوار بازدید کردند و با تجهیزات، فناوری و توسعه کار صنعتی آشنا شدند.
 
راستینه با اشاره به تشکیل کمیسیون حقوق عامه، گفت: مجوزهای مجتمع شیر و گوشت «سیرک» در این کمیسیون دقیق‌تر بررسی می‌شود.
 
وی با بیان اینکه ملاحظات زیست محیطی باید رعایت شود، اظهار کرد: اگر مجوزها از مسیر قانونی صادر شده باشد باید از این سرمایه گذاری در چهارمحال و بختیاری استقبال و حمایت شود.
 
بنابراین گزارش با توجه به دغدغه مردم در خصوص مشکلات زیست محیطی و تحت الشعاع قرار گرفتن زندگیشان و از سوی دیگر طولانی شدن فرآیند بررسی مجوزها و اعلام نظر نهایی می‌طلبد دستگاه‌های ذی ربط همچون فرمانداری، جهاد کشاورزی و محیط زیست با هماهنگی روند بررسی این طرح تولیدی را سرعت بخشند.


شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته ازپایگاه خبری آگنا  ، تاریخ انتشار: 4 مهر 1400، کدخبر: ، www.agna.ir،69343

اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین