پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۶۸۷۸۹
تاریخ انتشار : ۰۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۵
چین با جمعیتی معادل یک میلیارد و چهارصد میلیون نفر، بالغ بر ۱۶ برابر ایران جمعیت داشته و حدود هفت برابر ایران مساحت دارد. چین حدود ۱۶ درصد سرزمین و ایران در حدود ۱۴ درصد سرزمین خود را زیر کشت کشاورزی برده است. چینی‌ها به ازای هر شهروند ۷۱ دلار واردات مواد غذایی داشته در حالیکه این رقم در ایران در حدود ۱۱۸ دلار است. بنظر شما علت چیست؟
شعار سال: آمار‌ها نشان می‌دهد که چین، پرجمعیت‌ترین کشور جهان، موفق شده است بیش از نیمی از ذرت و سایر غلات جهان را ذخیره کند و پیش بینی می‌شود که ذخایر غذایی خود را باز هم افزایش دهد.

طبق داده‌های وزارت کشاورزی آمریکا، چین احتمالاً ۶۹ درصد از ذخایر ذرت جهان را در نیمه اول سال زراعی ۲۰۲۲ در اختیار خواهد داشت که در مورد ذخایر برنج و ذخایر گندم جهان این رقم به ترتیب ۶۰ درصد و ۵۱ درصد است.

بر اساس این گزارش، پیش بینی‌ها همچنین افزایش حدود ۲۰ درصدی ذخایر غلات چین در ۱۰ سال گذشته را نشان می‌دهد.

داده‌های اداره گمرک چین حاکی است که این کشور ۹۸٫۱ میلیارد دلار برای واردات مواد غذایی (نوشیدنی‌ها شامل نمی‌شود) در سال ۲۰۲۰ هزینه کرده است که ۴٫۶ برابر بیشتر از یک دهه قبل است.

در ۹ ماه اول سال جاری میلادی، چین نسبت به حداقل از سال ۲۰۱۶، بیشتر مواد غذایی وارد کرده است. این رقم تا جایی که آمار‌ها وجود دارند را نشان می‌دهد.

طی ۵ سال گذشته، واردات سویا، ذرت و گندم چین به دلیل خرید‌های گسترده از ایالات متحده، برزیل و سایر کشور‌های عرضه کننده ۲ تا ۱۲ برابر افزایش یافت. واردات گوشت گاو، گوشت خوک، لبنیات و میوه ۲ تا ۵ برابر شد.

به گفته کارشناسان، چین واردات غلات و سایر مواد غذایی خود را به این علت افزایش داده است که تولیدات داخلی این کشور نمی‌تواند با مصرف همگام شود.

کین یویون، رئیس بخش ذخایر غلات در اداره ملی غذا و ذخایر استراتژیک چین، ماه گذشته به خبرنگاران گفت که این کشور ذخایر غذایی خود را در سطح بالا و بی سابقه‌ای حفظ کرده است.

وی گفت: ذخایر گندم ما می‌تواند برای یک سال و نیم پاسخگوی تقاضا باشد. در مورد تامین غذا هیچ مشکلی وجود ندارد.
 
شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی، تاریخ انتشار: ۵ دی ۱۴۰۰، کد خبر:۷۵۸۱۵، www.agrofoodnews.com
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین