پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۷۶۳۶۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۱

با تبلیغات کور مرغ‌های بدون مشتری، شکم مردم سیر نمی‌شود، چاره اندیشی کنید

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور معتقد است که با کاهش مصرف مرغ در کشور، تولید کنندگان با انباشت این کالای اساسی مواجه شده اند و اگر دولت کمک نکند دچار مشکلات فراوانی می‌شوند؟ می‌گویند مرغ وارداتی در کشور است و مرغ گرم هم تا حدی مشتری خود را از دست داده است! سوال اینجاست که اگر این گونه است، چرا نمی‌توان مرغ به قیمت مصوب در مرغ فروشی‌ها خریداری کرد. هر یک از مقامات وزارت جهادکشاورزی، تعزیرات یا هر نهاد دیگری که تمایل داشته باشند، حاضریم تا ۱۰۰ مرغ فروشی را با گروه خبری همراهی کنیم و راست آزمایی صورت پذیرد. لطفا سبک مدیریت قرن پیش را فراموش کنید. با تبلیغات کور، شکم مردم سیر نمی‌شود.
شعار سال: مانور تبلیغاتی روی خبر مرغ‌های بدون مشتری را می‌توان با دو سناریو تحلیل نمود. سناریوی فشار بر دولت برای اخذ مجوز صادرات و سناریوی بازی روانی دولتی‌ها برای مثلا کنترل بازار.
اما واقعیت ماجرا این است که مرغ در بازار کم بوده و با قیمتی بالاتر از قیمت مصوب به مشتری داده می‌شود. هر دو گروه احتمالی می‌دانند که در شرایط حاضر، وارد بازی کور شده اند و این بازی جایگاهی بین افکار عمومی ندارد.
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration 0:00
Loaded: 0%
0:00
Progress: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
 
1x
تعداد بازدید : 12


اختصاصی پایگاه تحلیلی خبری شعار سال، برگرفته از منابع گوناگون
خبرهای مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
رادین
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۵۷ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۹
0
0
اگه انقدر مرغ زیاده چرا با ورودش به بازار شاهد کاهش قیمت محسوسی نیستیم؟
آخرین اخبار
پربازدیدترین