پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۸۵۸۲۶
تاریخ انتشار : ۱۹ دی ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۳
علی حدادی سخنگوی کمیسیون شورا‌های مجلس از مصوبه امروز این کمیسیون برای افزایش ۴۰ نفری تعداد نمایندگان مجلس خبر داد.

شعار سال: علی حدادی سخنگوی کمیسیون شورا‌های مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست امروز کمیسیون شورا‌های مجلس گفت: در جلسه امروز موضوع افزایش تعداد نمایندگان مورد بحث و بررسی قرار گرفت و با مصوبه اعضای کمیسیون بنا شد تا ۴۰ نفر به تعداد نمایندگان مجلس شورای اسلامی اضافه شود.

وی افزود: این موضوع در حال حاضر تنها به تصویب کمیسیون رسیده و برای تبدیل شدن به قانون باید به تصویب نمایندگان در صحن مجلس و تأیید شورای نگهبان نیز برسد.

سخنگوی کمیسیون شورا‌های مجلس اظهار داشت: براساس مصوبه امروز به تفکیک حوزه‌های انتخابیه به شرح زیر تعداد نمایندگان مجلس افزایش می‌یابد.

استان‌های آذربایجان غربی یک نفر، اصفهان ۲ نفر، بوشهر یک نفر، تهران ۶ نفر، خراسان جنوبی یک نفر، خراسان رضوی ۲ نفر، خراسان شمالی یک نفر، چهارمحال و بختیاری یک نفر، هرمزگان ۲ نفر، یزد ۲ نفر، لرستان یک نفر، خوزستان ۲ نفر، سیستان و بلوچستان ۳ نفر، البرز ۳ نفر، کرمان ۳ نفر، مازندران یک نفر، مرکزی یک نفر، گلستان یک نفر، قم یک نفر، قزوین یک نفر، فارس ۲ نفر و کرمانشاه یک نفر.

حدادی خاطرنشان کرد: طرح شفافیت قوای سه‌گانه اعاده شده از سوی شورای نگهبان که بنا بود در جلسه امروز کمیسیون مورد بررسی قرار گیرد به دلیل عدم حضور نمایندگان مجمع تشخیص مصحلت نظام مورد بررسی قرار نگرفت و بنا شد تا این طرح با حضور نمایندگان مجمع تشخیص مصلحت نظام در جلسه روز سه‌شنبه کمیسیون قرار گیرد.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری فارس، تاریخ انتشار:۱۸ دی ۱۴۰۱، کدخبر:۱۴۰۱۱۰۱۸۰۰۰۸۲۹، www.farsnews.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین