پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۴۷۸۶
تاریخ انتشار : ۱۳ آذر ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۸
مدیرکل بهزیستی استان مرکزی گفت: بیش از 40هزار معلول در استان مرکزی تحت پوشش بهزیستی قرار دارند.

شعارسال: بهروز رفیعی در جلسه شورای اداری خمین اظهار داشت: ما با دو بخش‌ در بحث معلولیت سر و کار داریم یک بخش پیشگیری از معلولیت و سیاست‌های آموزش فرزندپروری و فرزندآگاهی است، هدف ما این است که نسل آینده نسل سالم باشد و از تولد فرزندانی که اختلالات ژنتیکی دارند با مشاوره ژنتیکی جلوگیری شود.

وی افزود: در دولت نهم و دهم، حرکت در سازمان بهزیستی حمایتی بوده و فضای فقرپروری ایجاد شده بود، در دولت تدبیر و امید گام‌ها در راستای توانمندسازی است و بحث حمایت تغییر پیدا کرده است.

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی تصریح کرد: پرداخت هزینه دانشگاه‌ها و ایجاد زمینه اشتغال برای هنرمندان معلول از جمله کارهای انجام شده در دولت تدبیر و امید بوده است، در بین معلولان افرادی با توانمندی بسیار بالا هستند که نیاز به حمایت دارند، وظیفه مسئولان در این زمینه فراهم‌کردن این بستر است.

رفیعی با اشاره به شعار امسال حمایت از معلولان گفت: با توجه به شعار امسال که بحث مناسب‌سازی است وظیفه ما فراهم‌کردن این فضا و تکمیل کردن و تحقق این شعار است.

وی‌ادامه داد: شهرستان‌خمین دارای دانشجویان بسیار نخبه وکارآفرین است وظیفه ما افزایش آموزش و توانمندسازی و فراهم کردن امکانات است.

مدیرکل‌بهزیستی استان‌مرکزی خاطرنشان کرد: بهزیستی‌باید به سمت کسب‌ مهارت، پیشگیری، توانمندسازی، کنترل‌و پیگیری مسائل و مشکلات اجتماعی حرکت کند که معلولان نیز در اولویت این سازمان برای رسیدگی قرار دارند.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری تسنیم، تاریخ انتشار: 9آذر1394، کدخبر: 931060: www.tasnimnews.com

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین