پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۶۹۴۹
تاریخ انتشار : ۰۵ دی ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۱
معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی گفت: توسعه کشت گلخانه ای از سیاست های اصلی اقتصاد مقاومتی در حوزه کشاورزی است.

شعارسال: محمدعلی طهماسبی روز جمعه در دیدار با کشاورزان بخش سعدآباد استان بوشهر افزود: با توسعه کشت گلخانه ای شاهد صرفه جویی قابل توجهی در مصرف آب، تولید سالم و خارج از فصل خواهیم بود و محصول در تمام طول سال به رغم کم آبی در دسترس است.

وی اظهار کرد: با توجه به اینکه 23 هزار هکتار سطح زیر کشت سبزی و صیفی و چهار هزار هکتار نیز سطح زیر کشت گوجه فرنگی دراستان بوشهر وجود دارد، امیداوریم با توسعه کشت های گلخانه ای تولید این محصولات را اقتصادی تر کنیم.

طهماسبی گفت: دراین راستا وزارت جهاد کشاورزی تمام تمهیدات لازم را برای کشت گلخانه ای در نظر گرفته که این امر توسعه یابد.

معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: اگر کشت گلخانه ای در منطقه َشهرستان دشتی بوشهر فراگیر بود محصولات کشاورزان این منطقه بر اثر سرمای شدید اخیر دچار خسارت و ضرر و زیان کشاورزان نمی شد.

وی افزود: توسعه کشت گلخانه ای در شهرستان جم و ریز استان بوشهر به عنوان پایلوت کشوری و انتقال کشت سبزی و صیفی از فضای باز به محیط های گلخانه ای نیز در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی قرار گرفته است.

طهماسبی گفت: تسهیلات لازم نیز با تعامل، مشارکت و حمایت بانک کشاورزی در اختیار کشاورزان برای اجرای طرح گلخانه ای در شهرستان جم و ریز قرار خواهد گرفت.

طهماسبی همچنین گفت: بازسازی و نوسازی ارقام کشاورزی غیرتجاری به تجاری نیز از برنامه های مهم جهاد کشاورزی است.

وی افزود: ارقام سازگار و تجاری از نظر اقتصادی درآمد خوبی برای کشاورزان دارد.

مدیرکل جهاد کشاورزی استان بوشهر نیز گفت: نخیلات، سبزی، صیفی، و شیلات از مزیت های کشاورزی استان بوشهر است که توانایی بالایی برای استان بوشهر در عرصه کشاورزی و صنایع مرتبط رقم زده است.

محمدتقی منوچهری افزود: استان بوشهر از استان های پیش رور در امر تولید خرما و گوجه فرنگی خارج از فصل در کشور است.

وی گفت: سالیانه 320 میلیون متر مکعب آب از طریق آب منطقه ای برای آبیاری نخیلات در اختیار کشاورزان قرار می گیرد و سالیانه دو تا سه بار نخیلات بیشتر آبیاری نمی شوند که این موضوع باعث پایین آمدن کیفیت محصول نخیلات شده است.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری ایرنا، تاریخ انتشار خبر 4 دی 1394، کدمطلب: 81893608 (5069187)، www.irna.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین