پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۷۲۸۶
تاریخ انتشار : ۱۱ دی ۱۳۹۴ - ۰۶:۲۲
معاون اول رئیس‌جمهور در جلسه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی بر لزوم ساماندهی موسسات مالی و اعتباری غیرمجاز تاکید کرد.

شعارسال: اسحاق جهانگیری در جلسه امروز ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی بر لزوم ساماندهی موسسات مالی و اعتباری غیرمجاز تاکید کرد.

در این جلسه معاون اول قوه قضائیه، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، وزرای دادگستری و نفت، رئیس کل بانک مرکزی، رئیس دیوان محاسبات و رئیس سازمان بازرسی کل کشور حضور داشتند.

همچنین این جلسه با حضور دادستان عمومی و انقلاب تهران و نماینده بانک مرکزی برگزار شد که وی گزارشی از فعالیت غیرمجاز و تخلفات برخی موسسات مالی و اعتباری و اقدامات صورت گرفته در ساماندهی بازار غیرمتشکل پولی ارائه کرد و پس از بحث و تبادل نظر و ارائه پیشنهادهای مختلف در خصوص نحوه برخورد با موسسات غیرمجاز، تصمیمات مقتضی در این خصوص اتخاذ شد.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری مهر، تاریخ انتشار خبر 9 دی 1394، کدمطلب: 3013301، www.mehrnews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین