شعار سال: خلیل آقاجانلو امروز یکشنبه (15مرداد) در مراسم روز بزرگداشت خبرنگار در محل نهالستان کوشکن، که با حضور معاون امنیتی- سیاسی استاندار زنجان و خبرنگاران برگزار شد، با اشاره به اطلاع رسانی دقیق در جامعه اظهار داشت: جامعه می تواند با اطلاع رسانی دقیق ارتقا یابد.
آقاجانلو، با بیان اینکه حفظ منابع طبیعی و محیط زیست برای آیندگان حائز اهمیت است، ادامه داد: در دولت تدبیر و امید توجه ویژه ای به منابع طبیعی شده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان با اشاره به آتشسوزی در منابع طبیعی و اقتصاد سبز در جامعه برای رشد اقتصادی کشور افزود: ایران دارای تنوع محیط زیستی فراوان و مطلوب است، ولی این پوشش گیاهی در جامعه ارزش گذاری نشده است.
وی، برنامه ریزی در این راستا را مهم ارزیابی کرد و گفت: اطلاع رسانی در این حوزه حائز اهمیت است.
آقاجانلو با بیان اینکه در حال کاشت درختان دارویی در استان هستیم ادامه داد: استان زنجان در حال کاشت گل محمدی و پسته است .
وی معیشت بهرهبرداران را در این حوزه را مهم و اساسی دانست و گفت: درصدد توزیع نهال و در بین بهرهبرداران برای حفظ منابع طبیعی هستیم.
سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایلنا ، تاریخ 15 مرداد 96 کد مطلب: 520039:www.ilna.ir