پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۷۶۲۰
تاریخ انتشار : ۱۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۵
قبرستان «پارسی» واقع در کنار جاده پرازدحام منطقه «مری» در «راولپندی» شهری متصل با پایتخت پاکستان یادگاری از پارسیان است که قبرهای بیش از ۱۵۰ ساله را در خود جای داده است.

شعارسال: تعداد پارسی‌ها پس از جدایی پاکستان از هند بسیار کاهش یافت و در حال حاضر تنها 20 خانواده در شهر راولپندی سکونت دارند.

قبرستان پارسی که توسط پارسیان قبل از 150 سال گذشته در کنار خیابان «مری» پرجمعیت ترین منطقه شهر راولپندی قرار دارد، یادگاری از پارسی‌ها در پاکستان است.

قبرهای بیش از 150 ساله در این قبرستان متعلق به پارسیان وجود داردند.

شهر راولپندی را قبیله‌ای با نام «راول» آباد کرد و در حال حاضر یک سد با نام «سد راول» در روستای «راولان» تشکیل شده است.

شهر راولپندی به دلیل گذرگاه افغانستان و کشمیر همواره از اهمیت نظامی و اقتصادی برخوردار بوده است.

تاریخ «راول پندی» جدید زمانی از اواسط قرن نوزدهم میلادی آغاز شد که «لارد دل هوزی» در سال 1851 میلادی این منطقه را به عنوان فرماندهی شمالی ارتش انگلیس تعیین کرد و بزرگترین قلعه نظامی شبه قاره هند را در این منطقه تاسیس کرد.

این منطقه به مرور و با ایجاد فرصت‌های درخشان به ویژه در کسب و کار مردم زیادی را به سوی خود کشاند و بعدها با نام راولپندی شهرت یافت.

منطقه راولپندی در تاریخ گذشته علاوه بر مسلمانان، شاهد فرهنگ‌های هندو، سیک، مسیحی، جین مت، پارسی، بده مت و یهودی نیز بوده است.

در ادامه تصاویری از قبرستان پارسی در شهر راولپندی پاکستان را مشاهده کنید:


با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری تسنیم، تاریخ انتشار خبر 16 دی 1394، کدمطلب: 962224 ، www.tasnimnews.com

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین